Sanovnik zvezda padalica – šta znači sanjati zvezdu padalicu?

Zvezda padalica je od davnina nešto što „donosi radost i ostvarenje želja“, bilo zato što je redak i neočekivn prirodni fenomen, ili jer se povezuje sa „dušama naših predaka“ koji nas „čuvaju“, i/ili koji nam na taj način „poručuju“ da imamo pravo da želimo i da se nadamo, te da treba da uvek i verujemo u svoje snove, i da stremimo ka njihovom ostvarenju, i ka nečemu što nas ispunjava.

Sam pojam zvezde padalice, ima u sebi „nit“ nedokučivosti i misterije, te nekog svetla koje sija u tami, i koje je jasno „upućeno prema nama“, te i nije simbol posrnuća ili pada u vrlo „bukvalnom smislu“, nego svojim kretanjem obasjava i pokazuje „put“ kojim treba da krenemo, a kako bismo ostvarili sve svoje potencijale, ideale i velika nadanja.

Sanovnik i sanjarica – tumačenje i značenje sna – šta znači sanjati zvezdu padalicu? 

Zvezde kao motiv u snovima, a uključujući i same „padalice“, dosta su česte i „opčinjavajuće“, te imaju konotaciju nečega što je tako daleko i sjajno, a opet jasno vidljivo i prisutno da svakome i u snu i na javi „ostavi poruku“ i „naznači pravi put“, te je i tumačenje ovakvih snova po pravilu baš lepo i pozitivno, sa nekim izuzecima koji zavise od nekih tačnih događaja, u kojima se konkretno kao takva i pomenuta, zvezda padalica „ugasila“, nestala, izgubila ili je pak „prestala da sija“.

Sanjati da ste u snu videli zvezdu padalicu 

Kada ste u snu videli zvezdu padalicu, te ste po „narodnom verovanju“ i poželeli da vam se pak ostvari neka velika želja, na javi to označava da vas i očekuju skora ostvarenja planova ili veliki uspeh na svim poljima, ukoliko budete vredni, i sasvim se pošteno i trudili i radili da sve ambicije i postignete.

Po nekim drugim tumačenjima je zvezda padalica simbol nekih novih početaka i neočekivanih ili „obrta“ i/ili postignuća, kako u emotivnom polju, tako i u smislu napretka, u onoj profesiji kojom se vi bavite u realnom životu.

Sanjati kako ste „uhvatili“ zvezdu padalicu u svom snu 

Ako ste sanjali da ste uspeli da u svoje ruke uhvatite zvezdu padalicu, te da ste opčinjeni njenom i lepotom i sjajem, na javi ima značenja da ste željni da uspete i da se ostvarite u baš  svim poljima svog života, ali da se dovoljno ne trudite, i da vas sputavaju neki podsvesni strahovi, ili pak i baš neke osobe kojima ste se poverili, i koje su vaše tajne iskoristile da vas ucenjuju, i da vam lako i brzo i „pomrse konce“.

Pomenuti san može da ima i negativnu konotaciju na javi, te da označava da ste vi osoba koja je „zaslepljena“ osećajem moći i bogatstva, i da ste sasvim beskrupulozni, te da „ne birate sredstva“ kako biste što pre i što lakše, ostvarili neku dobru poslovnu ili društvenu poziciju, i imali uticaj u svome najbližem okruženju.

Sanjati da ste „zaboravili“ da poželite želju kada ste videli zvezdu padalicu 

Ukoliko ste sanjali da ste vi „propustili jedinstvenu priliku“, da poželite neku želju, nakon što ste na nebu videli zvezdu padalicu, taj san je na javi simbol vaših nerealnih želja i ciljeva, te da ste vi skloni da birate „najkrupnije zalogaje“, i da stalno tražite „prečice“ na putu do uspeha.

Pomenuti san često implicira da su neke vaše želje na javi sasvim prevelike, te da je poželjno i/ili svrsishodnije da idete „korak po korak“, pa da postepeno napredujete, i da iako će vam za uspeh trebati više strpljenja i vremena, on će izvesno da „dođe“, bez prevelikih pogrešaka i propusta, uz veliki trud i zalaganja sa vaše strane.

Sanjati da ste poželeli ostvarenje neke želje kada ste ugledali zvezdu padalicu 

San u kome ste poželeli želju kada ste videli zvezdu padalicu, ima konotaciju da ste vi osoba koja i ne veruje previše u sebe i u svoje potencijale, te da ste podsvesno skloni da se bojite ili da često i oklevate, i da pre verujete „u neka čuda“ nego u svoj rad, znanje, zalaganje, i predanost poslu ili idejama.

Pomenuti san može da se protumači, i da ste vi sasvim skloni da sanjarite, i maštate o nečemu što vam je nedostižno i nedostupno, te da je potrebno da budete malo realističniji i prizemniji, jer je i dobro poznata poslovica da „ko visoko leti, nisko i pada“, pa je moguće da vaša srljanja i težnje u nekom pravcu koji nije „za vas“, budu pogubne ili da rezultuju porazima i razočarenjima.

Sanjati da vidite na nebu čitavu “kišu“ zvezda padalica 

Ukoliko ste sanjali da vidite veliki broj zvezda padalica, a što je u realnosti fenomen poznat kao „kiša meteora“, a koje sasvim jasno i lepo sijaju i obasjavaju nebo iznad vas, ima na javi značenje da ste pred nekim velikim i lepim promenama, i značajnim iznenađenjima u skoroj budućnosti.

Sa druge strane, ovakav san se može protumačiti i kao neka velika i srećna vest koju ćete čuti, ili kao sasvim radostan događaj kome ćete prisustvovati, te nekada čak označava da ćete dobiti vrlo vrednu nagradu ili počasti, za svoj rad i trud koji su „prepoznati“, i koji su vrlo i cenjeni od vaših ili šefova, ili pak od dugogodišnjih poslovnih saradnika.

Sanjati da vidite u snu zvezdu padalicu koja „gubi sjaj“ ili „koja se gasi“ 

Kada ste sanjali da vidite na nebu zvezdu padalicu koja pri svom padu, ili ostaje bez sjaja, ili se i sasvim „gasi“, te se „stapa“ sa tamom koja je okružuje, na javi to simbolizuje neke velike nevolje i gubitke koji vas ubrzo očekuju.

Naime, prema većini tumača snova, ovakav san implicira ili tešku bolest, i/ili „gašenje nekog života“, te podrazumeva vaš podsvesni strah da se vama dragim i bliskim osobama, ne dogodi nešto loše, ili da im se život ne promeni „na gore“, te da se razbole ili da ubrzo i umru.

Loading...
loading...