Sanovnik veselje – šta znači sanjati veselje?

Na javi je veselje sinonim za neku radost i sreću, te je i praćeno pesmom i igrom, ispunjenošću lepim emocijama, i simbolizuje kakvo rasterećene, bezbrižnost i razbibrigu.

Sanovnik i sanjarica – tumačenje i značenje sna – šta znači sanjati veselje?

Iako je veselje relativno redak motiv u snovima, njegova simbolika može biti i pozitivna i negativna, te shodno konkretnim situacijama u kojima se sanja veselje, ono može značiti veliku radost i sreću, ali i biti simbol tuge, žalosti, sukoba, siromaštva i raznoraznih nedaća.

U nastavku pročitajte šta znače snovi u kojima se javlja motiv veselja.

Sanjati kako u snu vidite neko veselje

Ako ste sanjali da ste videli neko veselje u snu, na javi to ima po pravilu negativnu simboliku, te implicira da vas neka osoba iz vašeg neposrednog okruženja stalno sabotira i sputava, kao i da vam nikako ne želi napredak i dobro.

Prema nekim tumačenjima ovog sna, on označava neke skore svađe, sukobe i verbalne konflikte sa ljudima koji su vam saradnici, prijatelji ili pak članovi vaše porodice, koji vas ne podržavaju u vašim namerama, ili se pak trude da vam nametnu svoje stavove i mišljenja.

Sanjati da idete na neko veselje

San u kome ste vi pozvani na neko veselje je loš znak na javi i ukazuje na skore rasprave i sukobe,te na neku veliku tugu, razočarenje, samoću  i gubitke.

Sanjati kako se vi veselite i igrate na nećijem veselju

Ako ste sanjali da ste vi na nečijem veselju najradosniji gost, ima u zbolji negativnu simboliku. To ukazuje na to da će vas neko dovesti u vrlo neprijatnu situaciju, te ćete biti prinuđeni da se opravdavate za nešto što zasigurno niste uradili.

Sanjati kako vidite neku drugu osobu koja se veseli na svom ili tuđem veselju

Kada ste sanjali da se neko drugi u vašem snu vrlo veseli i raduje, to opet na javi ima negativnu simboliku i implicira da vi uporno pokušavate da se promenite, ali stalno ponavljate iste greške.

Vi ste skloni da se kajete i preispitujete, ali nikada ne postupite pametnije, te obično snosite posledice.

Sanjati kako ste vi organizator nekog veselja

San u kome vi organizujete neko veselje, na javi ima simboliku koja je dobra. Ovakav san označava napredak i uspeh na svim poljima, kao i skoro ostvarenje svih vaših želja i planova na kojima ste vredno i predano radili.

Sanjati kako ste tužni ili plačete na nečijem veselju

Ako ste sanjali kako ste na nekom veselju veoma tužni, pa čak i uplakani, simbolika je na javi dobra. Ukazuje na neke skorije uspehe na poslovnom i finansijskom planu. Čekaju vas povoljne vesti, kakva nova poznanstva ili pak obnova nekih starih prijateljstava nako susreta starih poznanika koje dugo niste videli.

Sanjati veselje u vašoj kući prepunoj ljudi

Ako se veselje održava u vašoj kući koja je za tu priliku prepuna ljudi, to na javi ukazuje da ste vi jedna vrlo tvrdoglava i sujetna osoba koja ne želi nikoga da sluša niti da razume. Upravo zbog takvih svojih stavova, budite spremni da se na javi sukobite sa svojim najbližima (članovima svoje porodice).

Sanjati kako se veselje održava na nekom neprikladnom mestu

Ako se u vašem snu veselje održava na nekom neprikladnom mestu kakvo je bolnica, groblje i slično, označava na javi neke skorije konfliktne situacije zbog vašeg nemoralnog i nelegalnog ponašanja, a moguć je čak i sukob sa zakonom.

Prema tumačenju ovog sna, poželjno je i da u narednom periodu pripazite kakve ponude prihvatate i kakve ciljeve sebi postavljate, da ne biste došli u situaciju da sebi stvorite velike i nerešive probleme.

Sanjati da ste dobili poziv na neko veselje

Ovakav san na javi označava da ste vi veoma poštovana i cenjena osoba među ljudima, te da uvek imate na koga da se oslonite ako vas zadese kakve nevolje ili nedaće.

Sanjati da ste dobili poziv na veseje kod nepoznate osobe

Ako vas je na veselje pozvao neko koga ne poznajete, to ukazuje da na javi neko pokušava da vam uzme sve zasluge i dostignuća, kao i da vam radi iza leđa, dok se pretvara da vam je veran i odan prijatelj.

Sanjati da vas je neprijatelj pozvao na veselje

Vi ste prema tumačenjima ovog sna vrlo arogantna i podmukla osoba koja se raduje tuđoj nesreći i neuspesima.

Sa druge strane ovakav san može označavati vaše kajanje i stid zbog nekih nedela koja ste počinili. Čuvajte se konkurencije koja spremno čeka da vašu slabost i pogrešan korak iskoristi u svoju korist.

Loading...
loading...