Sanovnik terasa – šta znači sanjati terasu?

Terasa na javi označava neki „dodatni prostor“, te je i sinonim za neku vrstu slobode, uživanja u prostranstvu, simbol je rasterećenja i nesputanosti, i težnja je da se postigne nešto veće i bolje, te i da se uvek „ide“ ka ostvarenju želja i nadanja, iako su one nekada previše ambiciozne ili u neku ruku i nerealne.

Sanovnik i sanjarica – tumačenje i značenje sna – šta znači sanjati terasu? 

U snovima je terasa relativno čest motiv, i sama značenje i tumačenja su zavisna od toga da li je i terasa u snu prostrana ili je „skučena“, da li je ona „na visini“ ili je blizu tla, da li neko gleda „sa terase“ ili posmatra samu terasu, ili je pak ona od stakla, betona, drveta, te je stabilna, ili se olako „urušava“ pod nogama onoga ko je sanja.

U nastavku teksta saznaćete šta znače snovi u kojima se javlja terasa.

Sva tumačenja naravno uzimajte sa rezervom.

Sanjati da u snu vidite terasu 

Ukoliko ste videli u snu neku terasu, ona na javi ima negativnu simboliku, i označava da ste vrlo i usamljeni i neispunjeni, te da imate velike i brige i nedoumice, kao i da se borite da se izvučete iz velikih problema, kako na poslu, tako i u privatnom životu. 

Sanjati kako vi u snu sedite na terasi sa nekim 

Kada ste sanjali da sa nekim uživate sedeći na terasi, ima na javi pozitivnu konotaciju, te znači i neka lepa druženja, srećne vesti ili iznenadne susrete i poznanstva, te označava da je pred vama i vrlo bezbrižan i lep period pun zadovoljstva, mira i harmonije. 

Sanjati da stojite na terasi u snu 

San u kome vi stojite na terasi, implicira na javi da ste neko ko je pun samopouzdanja, i da ste ili sigurni u sebe i u svoje stavove i mišljenja, ali da na neke okolnosti ne možete da utičete, što vam i donosi nemir i bezvoljnost, te ste na neki način i isfrustrirani jer ste navikli da uvek i sve imate u „svojoj kontroli“. 

Sanjati da je terasa „neograđena“ u vašem snu 

Ako ste sanjali kako vaša terasa nema ogradu, te da se stalno bojite da sa nje ne padnete, na javi ima konotaciju da ste previše ambiciozni i da imate vrlo velike želje i ciljeve, ali da ste ipak vrlo i obazrivi i puni strepnje, da se ne dogode neke nepredviđene okolnosti, koje vas mogu koštati vaše i časti, i ugleda i dostojanstva u okruženju u kome radite ili živite. 

Sanjati da se terasa „ruši“ ili „odvaja“ od vašeg stana i vi padate sa visine 

San u kome ste vi videli sebe kako padate sa terase koja se „odlomila“ od zida i sasvim se ruši ili pada noseći vas sa sobom, na javi ima negativnu simboliku i označava neke sukobe i nevolje, i/ili sa vašim poslovnim saradnicima, ili sa porodicom i bliskim prijateljima. 

Sanjati da je terasa u vašem snu od stakla i bojite se „da ne pukne pod vama“ 

Kada ste sanjali da je vaša terasa sasvim izrađena od stakla, te da ste u strahu da se ona pod vama ne polomi i da vi ne propadnete i posečete se ili poginete ako padnete sa velike visine, ima na javi konotaciju da ste vrlo i pošteni i da sve radite ispravno, ali da se vrlo bojite i strepite, od velikih i nametnutih obaveza i odgovornosti, i da vas samo vaš strah sputava da napredujete i da se sasvim lako i ostvarite u onome čemu težite.

Sanjati kako vi u snu uređujete svoju terasu 

Ukoliko ste sanjali da u snu uređujete terasu, te je i čistite i ukrašavate cvećem, na javi ima jasnu simboliku da pokušavate da sakrijete neku svoju nelagodnost i nezadovoljstvo zbog nekog skorog susreta i/ili nekog novog poznanstva, te da pokušavate da se predstavite u „što boljem svetlu“, ili da svesno i namerno i skrivate svoje „pravo lice“.

Sanjati kako u snu pokušavate da siđete sa terase 

Kada ste sanjali da pokušavate da siđete sa terase „sa njene spoljne strane“, na javi to ima jasno značenje da ste na nepravilan i nepredviđen način, pokušali da rešite neke svoje probleme, te da ćete imati velike neprilike i zapasti u nevolje i da će vaš uspeh i napredak sasvim biti obezvređen.

Loading...
loading...