Sanovnik stršljen – šta znači sanjati stršljena?

Na javi je stršljen sinonim za neku opasnost ili rizik i često se odnosi na osobe koje su podle naravi i zlonamerne, jer bez imalo griže savesti mogu da nanesu zlo ljudima oko sebe.

Sanovnik i sanjarica – tumačenje i značenje sna – šta znači sanjati stršljena?

Simbolika snova o stršljenu može se odnositi na podsvesni strah od smrti ili pak neke druge opasnosti, ali je pravilo da se snovi u kojima je stršljen dominantan motiv tumače pozitivno ili negativno, u zavisnosti od situacije u kojoj se ovaj insekt konkretno i sanja.

U nastavku teksta saznajte šta znače snovi u kojima se pojavljuje stršljen.

Sva tumačenja uzimajte sa rezervom.

Sanjati da vidite stršljena u snu

Ako ste sanjali da vidite stršljena, simbolika je na javi negativna i označava vrlo loše odnose sa osobama iz okruženja, pre svega jer vas neko kome ste veoma verovali sasvim otvoreno sabotira i kvari vam sve ideje i planove.

Sanjati kako vidite stršljena koji leti oko vas

Ako ste u snu videli stršljena koji leti oko vas i tako vam predstavlja veliku pretnju, to na javi implicira da ćete imati velike brige i nevolje na svim životnim poljima, te da ćete ostati bez novca i biti vrlo nemirni nervozni i razdražljivi.

Sanjati da čujete stršljena ali ga ne vidite

San u kome ste čuli stršljena koji zuji u vašoj blizini uz bojazan da će vas iznenada ujesti, na javi ima konotaciju neke skore opasnosti ili velike neprilike koja vas vreba, te je poželjno da se u tom slučaju pripazite nekih zlonamernih osoba iz vašeg okruženja ili pak da se pričuvate kakvih ponuda koje deluju primamljivo ali su vrlo podmukle i opasne po vas.

Ovakav san često ima i za simboliku ljutnju, tj da ćete se na nekoga veoma naljutiti. To će zasigurno biti osoba kojoj ste veoma verovali i koja vas je razočarala a da to niste očekivali.

Sanjati da vas je u snu ujeo stršljen

Ako ste sanjali da vas je ujeo stršljen, to na javi označava velike poslovne probleme i neuspehe koji vam predstoje u skorije vreme.

Međutim, prema nekim tumačima, ovakav san može da se odnosi i na neprilike koje vas uopšteno u životu mogu snaći – na skoru potencijalnu bolest ili pak poremećaj zdravlja nekog od članova uže ili šire porodice.

Sanjati kako u snu ubijate stršljena

Ako ste u snu ubili stršljena, budite spremni da će se na javi sav vaš trud i rad napokon isplatiti, te da ćete biti vrlo srećni i zadovoljni nakon dužeg perioda stagnacije i velikih problema praćenih neuspehom.

Naime, ovakav san ima veoma pozitivnu simboliku i označava promene na bolje, ostvarenje svih vaših nauma, nadanja i želja, uz vrlo brzo i lako pronalaženje rešenja.

Sanjati da u snu bežite od stršljena koji vas napada

San u kome vas stršljen napada, sa jasnom namerom da vas ujede, u zbilji označava da ćete biti vrlo povređeni od strane osobe kojoj ste slepo verovali.

Sa druge strane, ovakav san može da ukazuje i na vašu nezainteresovanost za posao kojim se bavite, te da ćete zbog vaše neodgovornosti, ili pak nekih kašnjenja biti iskritikovani, kažnjeni, a moguće je i da vam nadređeni zaprete otkazom.

Sanjati da rušite gnezdo stršljenova

Na javi ovaj san ukazuje da ćete se naći pred velikim problemima, da ste u opasnosti i da vam prete velike nevolje. Ovo se odnosi na sve životne aspekte, tako da budite veoma oprezni.

Sanjati da vam je stršljen ušao u kuću

Ovakav san ukazuje da vi nemate samopouzdanja. Često potcenjujete sebe i dozvoljavate da vam rugi nameću sopstvene stavove i mišljenja, pa makar oni bili i pogrešni.

Sanjati kako jurite stršljena u snu

Ovaj san ukazuje da ćete uskoro stati na put svim tračevima i svim onim osobama koje su te iste tračeve plasirali protiv vas. Jednom rečju rešićete se svih onih koji su vam iz nekih razloga stali na žulj.

Sanjati da se u snu gušite nakon uboda stršljena

Ako ste u snu alergični na ujed stršljena te nakon njegovog uboda počinjete da se gušite, to znači da na javi imate jednog veoma lažnog prijatelja ili saradnika. On vam zavidi na svemu što ste postigli i nikako vam ne želi dobro, tako da je najbolje da što pre razaznate o kome se radi i da se klonite te osobe dok je još vreme.

Loading...
loading...