Sanovnik skijanje – šta znači sanjati skijanje?

Skijanje je zimski sport koji simbolizuje sposobnost i spretnost da se brzo ostvari neki cilj, te je sinonim za neustrašivost, dobru koordinaciju, kao i za postizanje pravog balansa između želja i realnih mogućnosti.

Sanovnik i sanjarica – tumačenje i značenje sna – šta znači sanjati skijanje

Iako skijanje nije toliko čest motiv u snovima, po pravilu se odnosi na one osobe koje su uporne i istrajne, koje su veoma energične i nikada ne posustaju u svojoj borbi da ostvare planove i ideje.

Međutim, sama simbolika pomenutih snova, u velikoj meri zavisi od nekih konkretnih situacija i događaja, pa će i najčešći snovi o skujanju i njihova najpribližnija tumačenja i značenja, biti opisanji u nastavku ovog teksta.

Sanjati kako vi skijate u snu

Ako ste sanjali kako vi skijate u snu, takav san na javi označava da ste spremni da sebe rasteretite i da se odmorite i od obaveza i od svakodnevnih problema, te da željno iščekujete neko putovanje i razbibrgu.

Vi ste uspeli da za kratko vreme ostvarite uspehe i izuzetna postignuća, i možete da očekujete i nagrade i pohvale od strane vaših nadređenih, ali i neskriveno divljenje i veliko poštovanje od osoba iz okoline u kojoj živite.

Sanjati kako vidite neku drugu osobu kako skija u vašem snu

Sanjati kako vi vidite da neka druga osoba u vašem snu skija, a vi joj ča i zavisite na umešnosti i sposobnosti da izvodi razne akrobacije, ima u zbilji simboliku nekog vašeg skorijeg ličnog postignuća, te i ostvarenja vrhunskih rezultata i napretka.

Naime, po tumačenjima ovog sna, vi ćete uspeti da za kratko vreme i uz minimalan trud i zalaganje postignete odlična ostvarenja, kao i da osigurate svoju poziciju, moć i bogatstvo.

Sanjati kako vi idete na skijanje

Ako ste sanjali da se pripremate za odlazak na skijanje, to na javi znači da ste neko ko je uvek spreman za rizike zarad viših ciljeva, te da ćete započeti neke nove poslovne poduhvate i projekte koji će vam se isplatiti i doneti vam uspeh i veliki ugled.

Prema nekim drugim tumačenjima pomenutog sna, on označava da ste puni želje i energije da napredujete, što će vam znatno olakšati prevazilaženje prepreka, jer ste karakterno vrlo uporna osoba, koja je sigurna u sebe i u svoje kvalitete.

Sanjati da ste na skijanju sasvim sami

San u kome ste vi na skijanju potpuno sami i nemate sa kim podeliti ski stazu, ukazuje da ste na javi pomalo tvrdoglavi i samoživi, da ne prihvatate savete niti pomoć koja vam se nudi, pa čak i onda kada vam je preko potrebna.

Naime, potrebno je da shvatite da je i vama nekada potrebna pomoć i oslonac, iako ste nesumnjivo veoma jaki i sposobni.

Sanjati kako ne umete da skijate

Kada ste sanjali kako uopšte ne umete da skijate, te zbog toga ni ne želite da idete na planinu, ili nemate nameru da na skije stanete, na javi ima simboliku nekih patnji i veikih odricanja zarad sreće i boljitka onih koje volite.

Kako neke sanjarice navode, ovakav san implicira da ste vi osoba koja je vrlo nesebična i neizmerno požrtvovana, i da uvek radije mislite na druge nego na sebe, zbog čega ste vrlo omiljeni i hvaljeni u svakom društvu.

Sanjati kako ste u snu pali sa skija i povredili se

Ako ste u snu pali sa skija i povredili se, to na javi ukazuje na potrebu da u narednom periodu budete oprezniji jer su moguće stvarne poteškoće sa zdravljem.

Sa druge strane ovakav san je svojevrsno upozorenje da ne želite više od onoga što možete i da ostvarite, jer će vas neko namerno navesti na nemoralne i nelegalne postupke zbog kojih ćete se kasnije kajati.

San u kome pokušavate da naučite da skijate

San u okme vi učite da skijate na javi označava da nikako nećete moći da ostvarite nešto što ste naumili, jer će vašu priliku da preotme neko ko je puno spretniji i podmukliji od vas, i trudiće se da vas na svaki način sabotira i uništi vam ugled i čast.

Sanjati da ste polomili ruku ili nogu na skijanju

Sanjati ovakvu povredu na skijanju, na javi znači da ste veoma lakoverna i nepromišljena osoba, te da ćete sami sebi stvoriti velike probleme i neprilike.

Loading...
loading...