Sanovnik sin – šta znači sanjati sina?

Sin je dugo željeni i očekivani muški potomak, naslednik prezimena i časnog imena, ponosni ili „nosilac porodične tradicije“ ili nastavljač „loze i porodičnog stabla“, te je sinonim za neku vrlo veliku radost, nadanje, berićet, bogatstvo, ostvarenje, postignuće, uspeh i zadovoljstvo i sreću.

Sanovnik i sanjarica – tumačenje i značenje sna – šta znači sanjati sina? 

Sin je kao član uže porodice vrlo česta figura u snovima, te simbolika zavisi od toga da li neko sanja sina koga ima ili priželjkuje na javi, te da li ga sanja ženska ili muška osoba, i u kakvoj se konkretnoj situaciji sin u snu doživljava (da li je on bolestan; mrtav; veseo; uplakan; nasmejan).

Sanjati da u snu vidite sina koga imate na javi 

Ako ste sanjali da u snu vidite svog sina, a koga imate i u realnom životu, ima konotaciju da ćete se zbog nečega uskoro vrlo potresti i zabrinuti, i da ćete imati velike nevolje ili u poslu ili pak na privatnom polju svog života. 

Sanjati da u snu vidite sina koga u realnosti nemate 

Ukoliko ste vi sanjali sina koga na javi nemate, može da bude podsvesna želja da se ostvarite u ulozi roditelja, ili da označava da ste osoba koja stalno ima potrebu da teži ka nečemu većem ili boljem, te da nikada niste sasvim srećni i zadovoljni sa onim što već imate i što ste postigli. 

Sanjati da u snu grdite svog sina 

Kada ste sanjali kako vi u snu grdite svog sina, to na javi označava da ste vrlo neispunjeni i baš nesigurni u sebe, te da svoje komplekse i frustracije pokušavate da prenesete na druge, i da samo time osobe koje su vam prijatelji ili porodica, „gušite“ i udaljavate od sebe. 

Sanjati da tučete sina u snu 

San u kome ste vi „digli ruku na svog sina“, ima na javi simboliku da ste osoba koja je puna besa i ljutnje, te da sva svoja nezadovoljstva potiskujete u sebi, pa i da ste stalno napeti, te vi i olako i reagujete veoma afektivno i prenaglašeno, te ste neko ko je sklon stalnim svađama i sukobima, i vrlo negativno ili delujete na svoju okolinu, ili ste pak vi sasvim usamljeni i ne želite da se sa bilo kim družite, već ste se povukli u svoj „lični svet sigurnosti i mira“. 

Sanjati da vam se u snu sin izgubio 

Ako ste sanjali da se vaš sin u snu izgubio, te da vi nikako ne možete da ga pronađete, na javi baš ima konotaciju da ste osoba koja je neodgovorna, i koja uvek misli samo na sebe, i na svoje lične potrebe, te da ste prema drugima vrlo nepažljivi, ili čak i grubi i oholi, i da nikome ne želite da ili pomognete ili da podelite iskren savet, mišljenje i iskustvo. 

Sanjati da vam je u snu sin mrtav 

San u kome je vaš sin mrtav, vrlo je traumatičan i težak, te na svu sreću na javi ima vrlo dobru i pozitivnu simboliku, i označava uspehe na svim životnim poljima, dug život, dobro zdravlje, lepe i pozitivne trenutke i uživanje sa bliskim i dragim ljudima. 

Sanjati da se igrate sa svojim sinom 

Ako ste sanjali da se u snu igrate sa svojim sinom, to na javi ima konotaciju da ćete napokon da ostvarite neke svoje velike želje i zamisli, te da ćete biti zbog toga vrlo radosni i ushićeni, jer ste uspeli da sopstvenim trudom ostvarite neke svoje snove ili maštanja, i da postignete skoro neke i nemoguće i sasvim i izvanredne uspehe. 

Sanjati da pevate sa svojim sinom 

Kada ste sanjali da vi u snu pevate sa svojim sinom, na javi to ima lošu konotaciju, i označava i loše vesti i neprijatna dešavanja na nekom vašem životnom aspektu, te da vam sledi period pun i bola i tuge, i da ćete duže vreme biti vrlo nesrećni i izloženi stresu i patnji. 

Sanjati kako vam u snu sin plače 

Ukoliko ste sanjali da vaš sin u snu neutešno plače, na javi to označava da ste osoba koja je često sklona da odustaje i da se povuče „na korak do cilja“, te da ste u stalnom strahu od nekih tuđih ili mišljenja i/ili ogovaranja, i da treba da se opustite i da ne obraćate pažnju na to šta drugi smatraju ispravnim, a šta pogrešnim, jer ni oni sami nisu bezgrešni, te i nemaju pravo da vama „sude“. 

Sanjati da vam je u snu sin bolestan 

Kada ste sanjali da vam je u snu sin teško bolestan, na javi to označava da ste pred nekim velikim gubicima, te da ste postali svesni da vas svi samo iskorišćavaju, i da vama niko i nikada neće dati i savet ili podršku u nevolji, i da vam je sasvim dosadilo da vama svi manipulišu, te ste odlučni ili da se promenite, te i da počnete da prvenstveno „gledate sebe“ i ostvarujete najpre svoje ciljeve.

Loading...
loading...