Sanovnik šešir – šta znači sanjati šešir?

Šešir je na javi simbol nekog ukrasa, ali može biti i sinonim skrivanja, tajne, želje da se nikome ne pokaže „pravo lice“, te označava neku tajanstvenost, potrebu za sopstvenim stavom ili ličnim mišljenjem, ili pak može da implicira neke i nečije skrivene misli ili planove koje nikome ne želi da otkrije ili da odaje.

Sanovnik i sanjarica – tumačenje i značenje sna – šta znači sanjati šešir? 

Kada neko sanja šešir, značenje i tumačenje takvog sna je vrlo kontradiktorno i raznovrsno, te ili zavisi od konkretne situacije ili događaja, odnosno od toga „kako neko šešir sanja“, pa da li je on slamnati, „šupalj“, sa ili bez oboda, novi, stari, pozajmljen, kupljen, sopstveni ili tuđi, kao i da li neko u snu „baca“ šešir, dobija ga na poklon, „gazi“ ili ga je sagubio ili mu je ukraden.

Sanjati kako u snu vidite neki šešir 

Ukoliko ste sanjali da u snu vidite neki šešir, na javi to simbolizuje da vi imate neke velike tajne koje nikome ne odajete, i da ste osoba koja je sasvim misteriozna i zagonetna, te ste kao takvi, vi vrlo intrigantni svojoj okolini.

Sanjati da vidite u snu veliki broj šešira oko sebe 

Kada ste sanjali da oko sebe vidite dosta različitih šešira koji su svi drugačijih boja, dezena ili od nekih raznovrsnih materijala, na javi označava da ste okruženi velikim brojem lažnih prijatelja, a koji vas vešto obmanjuju i podmuklo vam se dodvoravaju, kako bi otkrili neke vaše slabosti i baš lako ih i iskoristili protiv vas, a kako bi sebi obezbedili neku korist ili napredak. 

Sanjati da na glavi imate pocepan i stari šešir 

Ako ste sanjali da u snu nosite neki vrlo stari i pohaban šešir, koji je pun rupa i sasvim neugledan, ima na javi konotaciju da ćete ubrzo da steknete veliki ugled i čast, te da će vam se zbog vaše vrle čestitosti i poštenja svi otvoreno diviti, i poželeti da se nađu u vašem društvu i da vam budu dobri i iskreni prijatelji. 

Sanjati kako nosite šešir koji je vrlo lep i nov 

San u kome vi nosite neki lep i nov šešir na glavi, ima konotaciju da vas uskoro očekuju vrlo lepe vesti, i iznenadna slavlja ili radosni događaji, te da ćete vi biti sasvim „u centru pažnje“, i sklopiti neka nova i zanimljiva poznanstva i prijateljstva, ili pak neočekivane romantične kontakte. 

Sanjati kako vam je „spao“ šešir sa glave 

Ukoliko vam je sa glave spao šešir, na javi to ima simboliku da ćete da se suočite i sa sobom i sa drugima, te da ste sasvim neočekivano doibili neki nalet energije i novu motivaciju da postignete željene ciljeve, i da se ostvarite na svim životnim poljima. 

Sanjati kako u snu vi bacate šešir

Kada ste sanjali da ste u snu bacili svoj šešir sa glave, to na javi implicira da ste osoba koja je ili sasvim otvorena ili je poštena i čestita, te da ne volite osobe koje su lažljivci ili podli ljudi, i niste neko ko oprašta greške i vrlo ste pravični, oštri i racionalni, i volite da vam u životu sve bude kao „pod konac“. 

Sanjati da u snu „gazite“ šešir na zemlji 

Ako ste sanjali da ste bacili svoj šešir na zemlju i da ga gazite u naletu besa, na javi ima značenje da ste pred vrlo velikim promenama, i da ste odlučili da iza sebe ostavite sve što vas muči ili vam i zadaje neprilike, te da razmišljate pozitivnije, da otkrijete sebe, i da nastupite odlučno i vrlo lako se oslobodite svih sumnji i straha. 

Sanjati da ste u snu izgubili šešir 

Ako ste sanjali da ste izgubili svoj šešir u snu, na javi to implicira da ste osoba koja je vrlo sklona i afektivnom i agresivnom ponašanju, te da ste stalno spremni na sukobe i na svađe, i da vas vrlo i uskoro očekuju neki verbalni konflikti, sa osobama koje su vam ili saradnici ili prijatelji, jer ste vi vrlo netolerantni, te i ne umete nikoga da saslušate, i da razumete nečije izvinjenje ili objašnjenje. 

Sanjati da ste dobili šešir na poklon 

Kada ste vi u snu dobili šešir na poklon, na javi to označava da ste pred vrlo uspešnim poslovnim i finansijskim periodom, te da ćete se i ostvariti u onome što radite, i biti adekvatno nagrađeni i/ili da nećete imati nikakve poteškoće, a koje se tiču novca, te i bezbrižnog i lagodnog života. 

Sanjati da ste „sakrili lice“ ispod šešira i da ne prepoznajete sebe 

San u kome ste vi stavili na glavu šešir koji vam sasvim zaklanja lice, označava na javi da ste pak vrlo ili nesigurni u sebe i svoje stavove, ili da nemate jasnu predstavu šta želite da postignete, te i da ostvarite u svom životu, jer se stalno skrivate od sebe i od drugih, i lakše vam je da se stalno ili sažaljevate ili da „kukate“, nego da radite na sebi, pa vas svi zbog toga i izbegavaju i odbacuju. 

Sanjati osobu sa šeširom kojoj ne vidite lice u snu 

Ako ste u snu videli neku osobu sa šeširom na glavi, ali nikako ne uspevate da joj vidite lice, pa i ne možete da dokučite ko je u pitanju, na javi označava da ste vi osoba koja je puna strahova, vrlo velikih predrasuda, nesigurnosti i neodlučnosti, te da se trudite da uvek budete neko ko je sasvim i drugačiji i ko će da se svima i svemu prilagodi, ali da na taj način samo „lažete sebe“, i vrlo ste i nesrećni i usamljeni, jer to što pokušavate da budete, niste uopšte vi kao osoba kakva zaista jeste.

Loading...
loading...