Sanovnik sapun – šta znači sanjati sapun?

Sapun je na javi sredstvo za održavanje lične higijene, te implicira neku potrebu da se neko pokaje i „opere“ od nekih grešaka ili pogrešnih reči i mišljenja, te može biti i sinonim za nešto „klizavo“, te za neki vrlo bolan i težak poraz, a kada se tumači izreka da „neko jede sapun“, to označava da neka osoba govori sasvim pogrdne ili uvredljive reči, i da treba da sebe preispita.

Sanovnik i sanjarica – tumačenje i značenje sna – šta znači sanjati sapun? 

Mada je u snu sapun relativno čest motiv, jer se svakodnevno koristi i „viđa“ na javi, on ima vrlo specifičnu i raznovrsnu simboliku, a koja će shodno konkretnim snovima o sapunu, te i preciznim događajima i situacijama u kojima se on sanja kao dominantan, biti približnije i bolje objašnjena u nastavku teksta koji sledi.

Sanjati kako vi u snu vidite sapun 

Ako ste sanjali da u snu vidite neki sapun, konotacija je na javi dosta loša i negativna, te znači i da ćete se naći u nekim velikim problemima, a u profesionalnom aspektu, a jer će neke osobe sa kojima sarađujete pokušati da na vas prebace odgovornost i krivicu za sopstvene greške, i vi ćete biti i kritikovani i vrlo osramoćeni bez ikakvog razloga i realne krivice za propast nekog projekta. 

Sanjati kako koristite sapun i njime perete ruke 

Kada ste sanjali kako perete ruke sapunom, na javi to označava da ste vi osoba, koja je vrlo i/ili neodgovorna i nesavesna, te da se stalno trudite da olako izbegnete neke obaveze i da se stalno i izvlačite od onoga što treba da radite, ali tako uopšte ne olakšavate sebi, već stvarate samo još ili veće i teže probleme, pa ćete se pokajati jer niste na vreme radili na rešenjima, već ste se previše opustili i bili bezbrižni i sasvim nezainteresovani za sve oko sebe. 

Sanjati kako u snu jedete sapun 

Ukoliko ste sanjali da vi u snu jedete sapun, na javi to označava da ćete se uskoro pokajati zbog i svojih reči ili postupaka, a kojima ste vrlo uvredili neke osobe koje su uvek bile uz vas, te i o koje vi nikako niste smeli da se tako grubo ogrešite i da ih izneverite. 

Sanjati kako u snu nekoga gađate sapunom 

San u kome ste vi neku osobu gađali sapunom, na javi ima značenje da ste postali svesni koliko je neko pretvoran, pokvaren i „ljigav“, te da ste spremni da se sa njim i suočite i da mu jasno stavite do znanja da ste ga prozreli, i da želite da sa njim prekinete svaki kontakt i sradnju u budućnosti. 

Sanjati da upotrebljavate u snu „tečni“ sapun 

Ako ste sanjali da u snu koristite „tečni“ sapun, na javi to označava da vi svaki svoj problem i/ili previše analizirate ili razlažete i „razvodnjavate“, te da samo odlažete rešenje i da uzalud bacate i svoje vreme i energiju, umesto da sve rešite „po kratkom postupku“, i da se oslobodite briga i/ili muka i nespokojstva. 

Sanjati da ste se u snu okliznuli na sapun 

San u kome ste se vi okliznuli na sapun, te ste i pali i povredili se, na javi označava da će vas vaš ili blizak poznanik ili prijatelj olako izmanipulisati i „podmetnuti vam nogu“, te vam pokvariti ili sve planove ili nadanja, koristeći to što ste mu bezgranično verovali, i poveravali mu sve svoje ili tajne ili ideje i velike projekte i zamisli. 

Sanjati da kupujete sapun u snu 

Kada ste sanjali da u snu kupujete sapun, na javi to označava da ste pred vrlo lepim porodičnim i emotivnim odnosima, te da ćete se posvetiti svojim najmilijima, i sa njima uživati u harmoniji i u miru, uz druženje, veselje i radost zbog postignuća i ostvarenja ciljeva. 

Sanjati da vam je sapunica ušla u oči 

Ako ste sanjali da ste se kupali sapunom, te da vam je sapunica ušla u oči, i vi ništa ne vidite, na javi označava da ste okruženi osobama koje vam nikako ne prijaju, i koje vas i nerviraju, i unose vam i nemir i nelagodnost, ali da ste primorani da sa njima sarađujete, te da svoje nezadovoljstvo potiskujete, i vrlo se neprijatno i uznemireno osećate u sebi. 

Sanjati da ste potrošili sapun i nemate čime da se okupate 

Ukoliko ste sanjali da ste ostali bez sapuna, i da nemate čime da se okupate, na javi implicira da ste povodljivi i lakoverni, i da će vas neko podlo nagovoriti na neke nemoralne ili baš nelegalne postupke, te ćete imati velike probleme i sa zakonom,te i sa osobama koje su vam verovale i koje ste vi sasvim razočarali, nekim svojim nepoštenim i podmuklim postupcima.

Loading...
loading...