Sanovnik rana – šta znači sanjati ranu?

Rana na javi može da implicira neku fizičku ozledu manjeg ili većeg intenziteta, te može biti i „otvorena ili zatvorena“, rana koja je inficirana ili koja krvari, ali isto tako se može odnositi na neku „emotivnu“ ili unutrašnju ranu, koja uzrokuje tugu, patnju, bol i žalost.

Sanovnik i sanjarica – tumačenje i značenje sna – šta znači sanjati ranu? 

U snu je rana relativno čest motiv, i označava nečiji podsveni strah da ne bude povređen ili pak da mu ne bude ugrožen život zbog komplikacija, a sama simbolika rane je zavisna od njene vrste ili veličine, te i od toga da li je ranjen onaj koji sanja, ili pak on ranu vidi na nekoj drugoj osobi.

Sanjati da u snu vidite neku ranu 

Kada ste sanjali da vidite u snu neku ranu uopšte, na javi ima konotaciju da ste osoba koja je i/ili svesna svojih grešaka ili da ćete uspeti da sebe promenite i da se spasite nevolja i neprilika, te da vas očekuje baš i dobar i srećan period u skoroj budućnosti. 

Sanjati da ste u snu vi ranjeni 

Ukoliko ste sanjali da ste vi u snu ranjeni, na javi to označava da ćete se ili u nekoga razočarati ili da ćete pretrpeti neki veliki gubitak, strah ili patnju, te da je pred vama period pun nevolja, i jako teških iskušenja. 

Sanjati da je u snu ranjena neka druga osoba 

San u kome je ranjena neka druga osoba, ima implikaciju na javi da ćete da čujete neke vrlo loše ili uznemirujuće i nepovoljne vesti, koje će imati loš efekat ili po vas lično, ili pak po neke vama vrlo i drage i bliske osobe. 

Sanjati ranu koja je velika i koja krvari 

Kada ste sanjali da imate na svom telu neku vrlo veliku ranu koja obilno i krvari, na javi ima vrlo jasnu konotaciju da ste osoba koja je veoma gorda, prepotentna i „puna sebe“, te da ste skloni da svakoga potcenjujete, pa i da nepažljivo ili sasvim namerno imate potrebu da druge povredite. 

Sanjati ranu koja je inficirana u snu 

Ako ste sanjali da se vaša rana u snu inficirala i zagnojila, te da se vrlo bojite daljih komplikacija i posledica po svoje zdravlje, na javi označava da treba da se udaljite od osoba koje su vam lažni prijatelji, i koje se trude da vam na svaki način poremete sreću i preotmu vaše zasluge i uspehe. 

Sanjati ranukoja je vrlo bolna i teška 

San u kome vas rana vrlo boli i jako je opasna i teška, ima na javi simboliku nekih skorih nevolja i gubitaka, a najpre u smislu bolesti ili smrti nekih vama dragih i bliskih osoba, zbog čega ćete vi biti vrlo uznemireni i nesrećni. 

Sanjati da lečite svoju ili tuđu ranu 

Kada ste sanjali kako u snu previjate ranu ili je lečite i „ušivate“, ima na javi značenje da ste neko ko svima rado pomaže i izlazi „u susret“ kada god mu to prilike dozvoljavaju, te da ćete biti vrlo i iznenađeni i čak i razočarani, kada neko kome ste veoma pomogli u životu, bude prema vama i/ili vrlo bezobrazan i nezahvalan, te odbije da vama pomogne kada se nađete u nekoj baš bezizlaznoj situaciji. 

Sanjati da vas je neko ranio u snu 

Kada ste sanjali da vas je u snu neko ranio, na javi ima značenje da ste pred veoma velikim i baš dobrim periodom u budućnosti, te da vas očekuju veliki uspesi, moć, bogatstvo i sreća u baš svim životnim poljima. 

Sanjati da ste vi nekoga ranili u snu 

San u kome ste vi nekoga ranili u snu, ima na javi značenje da se kajete zbog nekih svojih dela, te i reči ili postupaka i da ćete se iskreno izviniti osobama koje ste sasvim nepromišljeno uvredili ili razočarali, i doneli im veliki bol, neprilike i patnju, iako to niste uradili ni namerno ni svesno.

Sanjati da je u vašem snu ranjena neka osoba koju poznajete 

Ukoliko ste sanjali da je ranjena osoba koju na javi i poznajete, ima konotaciju neke skore ili vrlo lepe i velike promene koju ćete da doživite, te ćete se veoma obradovati kada shvatite da ste ipak i sasvim sami uspeli da se i ostvarite i da postignete sve o čemu ste dugo maštali, te i čemu ste se nadali.

Sanjati da je u vašem snu ranjena neka osoba koju vi ne poznajete 

Kada je u vašem snu ranjenik neka osoba koju vi ne poznajete, na javi ima značenje da ste pred i velikim problemima i sukobima i svađama, te da treba da se staložite i da smireno sagledate datu situaciju, te da tako i pronađete najpovoljnije i najbolje rešenje i „spasenje“.

Loading...
loading...