Sanovnik putovanje – šta znači sanjati putovanje?

Putovanje na javi može biti sinonim za odmor i rasterećenje, ili za uživanje u nekoj dalekoj ili nepoznatoj destinaciji, ali može označavati i neko poslovno putovanje, koje je simbol za rad i obaveze i za neki vid sklapanja dogovora sa partnerima iz druge zemlje, ili sa onima koji su ili predstavnici firme, koja je smeštena na nekom drugom delu zemlje ili sveta.

Sanovnik i sanjarica – tumačenje i značenje sna – šta znači sanjati putovanje? 

U snovima je putovanje najčešće simbol neke želje za rasterećenjem i mirom ili harmonijom, te za begom od stvarnosti i svakodnevnih obaveza, ali ipak ono može biti i „obaveza“ ili neželjeno putovanje, te i sama simbolika snova o putovanju zavisi od neke tačne i konkretne situacije, a u kojoj se ono i sanja, i tumačenje je zavisno od toga kako se samo putovanje i doživljava.

Sanjati kako u snu krećete na neko putovanje 

Ukoliko ste sanjali da krećete na neko putovanje, to ima na javi simboliku skorih i velikih, te ili planiranih i željenih promena, koje ste dugo i nestrpljivo iščekivali, te ste sasvim srećni jer ćete uspeti da ostvarite dugo željene nade i ideje, i sve će vam ići upravo onako kako ste zamislili. 

Sanjati kako se u snu vraćate sa putovanja 

San u kome se vraćate sa putovanja, te jedva čekate da stignete svojoj kući i među vama drage ili poznate ljude, na javi ima simboliku da ste osoba koja je staromodna i koja nikako ne voli ni jako velike promene ni iznenađenja, te da je vaš prioritet da očuvate stabilnost u poslu i u privatnom i emotivnom životu, te da ste u neku ruku i zatvorena i nedruželjubiva osoba. 

Sanjati neko daleko i avanturističko putovanje 

Ukoliko ste sanjali da krećete na neko putovanje koje je sasvim obećavajuće i puno avantura, ima na javi konotaciju da ste kao osoba sasvim staromodni i po malo i „dosadni“, te da ne volite niti i nove trendove ni neke promene koje su „savremene“ i „kul“, pa pokušavate da se izborite za baš svoje mesto „pod suncem“, koje ste uvek i imali kao sigurno i nepromenljivo, te ste svesni svog stava i različitog mišljenja, ali od njega nikada ne odstupate. 

Sanjati da idete na neko poslovno putovanje 

Kada ste sanjali da idete na dosadno i naporno poslovno putovanje, ima na javi konotaciju da ste i sasvim nezadovoljni i neispunjeni sa onim što radite, te da uprkos poziciji ili bogatstvu koje lako stičete na svom poslu, imate potrebu da radite nešto što istinski volite i što vas ispunjava, pa ćete vrlo uskoro i promeniti profesiju kojom se bavite u životu. 

Sanjati kako planirate neko putovanje sa osobama koje su vam bliske 

Ako ste sanjali kako se pripremate za putovanje sa bliskim osobama, ili prijateljima i porodicom, na javi takav san implicira da ste vi veoma komunikativna i druželjubiva osoba, te da ne volite da ste sami, i da uživate da se sa nekim i družite i da delite i radosti i nevolje, te da se olako sa svima sprijateljujete i sklapate nova poznanstva.

Sanjati kako idete na putovanje sa nekim koga ne poznajete 

Ukoliko ste sanjali da idete na putovanje sa osobom koja je vama potpuni stranac, ima značenje u zbilji da ste osoba koja je sasvim iracionalna i sklona da mašta i da živi u iluzijama, te da treba da se „prizemljite“, i da malo racionalnije i realnije posmatrate svet oko sebe, jer on nikako nije baš lep i „ružičast“, kakvim ga vi zamišljate. 

Sanjati kako idete sami na neko putovanje 

Kada ste sanjali da sami idete na neko putovanje, na javi to ima konotaciju da ste sasvim napeti i opterećeni svakodnevnim problemima i obavezama, te da vam je potrebno da se osamite i da pak i pronađete neki svoj mir i spokoj, kako biste uspeli da se oslobodite stresa i briga koje vas dugo i muče i stvaraju vam nervozu i nelagodnost. 

Sanjati kako idete na putovanje avionom 

Putovanje avionom u snu, može da na javi predstavlja simbol vaše želje i potrebe da do nečega dođete jednostavnije i brže, ali i da implicira da ste neko ko je vrlo ambiciozan i često nerealan u svojim željama i ciljevima, pa da postoji opasnost da olako i propadnete i da napravite greške. 

Sanjati kako idete na putovanje pešice 

San u kome vi puni entuzijazma, krećete pešice na neki daleki put, ima na javi značenje da se ne bojite rizika i rada, te da želite da sva svoja maksimalna zalaganja i napore „naplatite“ pošteno, i da i ostvarite ciljeve i napredak, za koji ste se dugo i vrlo predano i borili. 

Sanjati kako ne želite da idete na neko putovanje 

Ako ste sanjali kako ne želite da idete na neko putovanje, na javi to implicira da ste nezadovoljni ili poslom ili trenutnim „emotivnim statusom“, te da su vam potrebne radikalne i brze promene i da ćete sve uraditi kako biste postigli ono što želite i nameravate, a kako biste bili rasterećeni ili sasvim mirni i bezbrižni. 

Sanjati kako idete na putovanje automobilom 

Putovanje automobilom u snu, označava na javi da ste vi osoba koja je veliki hedonista i koja je i konformista, te da uživate u lepim trenucima sa dragim ljudima, u veselju, pesmi, druženju, i baš kvalitetnom piću i hrani, jer ste zaslužili svaku vrstu sreće i nagrade, zbog rada i napora koje ste i ulagali da biste postigli to što imate. 

Sanjati da neka osoba koju poznajete ide na putovanje i vi je „ispraćate“ 

Kada ste sanjali da neko ko vam je blizak ili pak samo poznanik na javi, ide na neki put i vi ga i pratite, ima na javi pozitivno tumačenje i znači promene u vašem i poslovnom i privatnom životu, te i neki bolji i svrsishodniji „put“, na kome ćete se ubrzo nači, zahvaljujući šansama koje su vam se neočekivano ukazale.

Loading...
loading...