Sanovnik pilići – šta znači sanjati piliće?

Pilići su na javi simbol zajedništva, plodnosti, berićeta, bogatstva, povezanosti sa porodicom i/ili sa prijateljima, te su sinonim za nešto malo i lepo, što ima potencijal da raste, ili da se razvija uz dobar trud i zalaganje, i da jednom postanu nešto što označava uspeh, postignuće, moć ili veliko i željeno ostvarenje.

Sanovnik i sanjarica – tumačenje i značenje sna – šta znači sanjati piliće? 

Iako su brojna tumačenja snova o pilićima negativna, te se smatra da su oni znak svađe, ili pak i razmirica i sukoba na javi, tačna simbolika ovakvih snova je povezana sa jasno definisanom i/ili konkretnom situacijom u kojoj se pilići sanjaju, te će detaljnije i biti obrazložena u nastavku ovog teksta.

Sanjati kako u snu vidite piliće 

Kada ste sanjali da u snu vidite puno pilića, to označava blagostanje u baš svim vašim životnim aspektima, te se može odnositi na proširenje porodice, na sticanje velikog bogatstva, na uspehe u poslu kojim se bavite, kao i na neka nova poznanstva i prijateljstva koja ćete vi ostvariti uskoro. 

Sanjati kako u snu vidite piliće sa kvočkom 

Ukoliko ste sanjali da vidite kvočku koja vodi svoje piliće, na javi ima konotaciju, da ste vrlo ili zabrinuti za zdravlje ili dobrobit nekoga od članova vaše porodice, te da se trudite da onima koje volite posvetite više i pažnje i slobodnog vremena.

Po nekim tumačenjima, ovakav san može da označava i to da želite da se osamostalite, i da imate svoju porodicu, te da ćete uskoro da pronađete idealnog bračnog partnera, sa kojim ćete dobiti ili veliko potomstvo, ili ćete uživati u iščekivanju nekih srećnih vesti o svojoj deci ako ih na javi vi i već imate. 

Sanjati kako vidite u snu „žute“ piliće 

Ako ste sanjali da u snu vidite žute piliće, to na javi implicira da ste u vrlo nezavidnoj novčanoj i egzistencijalnoj situaciji, te da ćete dobiti pomoć od svoje porodice ili od dragih poznanika ili baš bliskih prijatelja. 

Sanjati da u snu vidite potpuno „crne“ piliće 

Kada ste sanjali dosta crnih pilića, na javi je to simbol da ste nepromišljeno ulagali svoja novčana sredstva, te da vas očekuju veliko siromaštvo i neprilike, i da nećete imati kome da se obratite i/ili za savet ili za pomoć, jer ste sasvim usamljeni, a osobe koje su vam se predstavljale kao prijatelji, sasvim su vas napustile i izneverile su vaša očekivanja.

Sanjati kako vi u snu kupate piliće 

Ako ste sanjali da u snu kupate piliće, i da se oni dave i pokušavaju da od vode pobegnu, jer im nije u prirodi da vole vodu, na javi ima simboliku da ste skloni da druge ljude primoravate da oni postupaju po vašem nahođenju, i da ste sasvim naporni i tvrdoglavi kada nešto naumite, te da pak i ne odustajete, iako ste svesni da niste u pravu, i da ćete napraviti velike greške, i snositi ozbiljne i teške posledice. 

Sanjati da u snu hranite piliće ili se sa njima igrate i mazite ih 

Kada ste sanjali kako u snu vi hranite piliće, te se sa nima igrate i mazite ih, na javi je to simbol da vam je potrebna i ljubav i nežnost, te da ste sasvim nesrećni u svojoj trenutnoj emotivnoj vezi i/ili u bračnoj zajednici, i da se premišljate da li da ostavite svog partnera, i da potražite „svoju ili bolju sreću ili ljubav“, sa nekim sa kim se bolje razumete i slažete.

Sanjati kako u snu čujete piliće kako „pijuču“, ali ih ne vidite te ih vi dozivate da dođu 

Ukoliko ste sanjali da čujete piliće kako se oglašavaju pijukanjem, ali ne uspevate da ih dozovete ili pronađete, ima na javi značenje da ćete se nekome naći kao pravi prijatelj i oslonac u nevolji, i da ste osoba koja uvek brine o drugima, i koja i bez molbe za pomoć, intuitivno zna kada treba ili da ponudi savet, ili da se „nađe u blizini“, onome ko je u neprilikama i problemima. 

Sanjati kako su vam pilići ušli u kuću 

Kada su vam u snu svi pilići ušli u kuću, te se bez straha šetaju, i kljucaju mrvice sa poda, ima na javi simboliku da ste pred velikim poslovnim prilikama i izazovima, te da ćete ubrzo imati neke i dobre ponude i šansu da se oprobate u novim projektima, i da ostvarite veliki uspeh i značajno ili bogatstvo ili poziciju i moć u firmi u kojoj radite. 

Sanjati kako ste izgubili piliće koje ste kupili i gajili 

Ako ste sanjali da ste pogubili sve piliće koje ste gajili, na javi je to simbol vaše potrebe da sebe promenite, i da preduzmete neke „radikalne korake“, u svakom svom životnom aspektu, jer ste ili potpuno nezadovoljni i/ili neispunjeni, i ne uspevate da se prilagoidite ni poslu koji radite, te niti sredini u kojoj živite. 

Sanjati kako su pilići u vašem snu mrtvi 

Kada ste sanjali da u snu vidite mrtve piliće, bilo da ste ih vi na neki način ubili, ili su oni već bili mrtvi, na javi označava da ste pred velikim razočarenjima i neuspesima, kako u poslovnom, tako i u emotivniom i privatnom životu, te da ćete se suočiti sa gubicima, svađama, raskidima veza ili prijateljstava, i da vam u svakom smislu sledi vrlo nepovoljan i težak period u skorije vreme. 

Sanjati kako držite nekoliko pilića u rukama 

Ukoliko ste sanjali da su vam ruke „pune malih i mekanih pilića“, te da ste vrlo nežni kako ih ne biste slučajno povredili, ima na javi simboliku da ste pred vrlo povoljnim periodom u budućnosti, te da ćete ostvariti ono što ste samo zamišljali i o čemu ste maštali, i da ćete biti vrlo poštovani ili cenjeni u društvu, zbog svoje dobrote i zalaganja za sve ljude oko sebe. 

Sanjati kako vam se pilići „motaju“ oko nogu 

Kada ste sanjali da vam se dosta pilića „mota oko nogu“, to na javi ima simboliku da imate neke male prepreke koje deluju sasvim bezazleno i lako rešive, ali da ipak treba da im se ozbiljno i baš predano posvetite, jer nije suština u njihovoj veličini, nego u tome što ih ima previše, i što mogu i da se „nagomilaju“, i da vam stvore vrlo veliki i sasvim nerešiv problem, koji će da ugrozi sve što ste postigli do datog momenta. 

Sanjati da ste u snu slučajno zgazili neko pile 

Ako ste sanjali da ste u snu sasvim slučajno zgazili neko pile, jer ga vi niste primetili, te ste ga ili veoma povredili ili čak i usmrtili, ima na javi konotaciju da ste nepažljivi i nepromišljeni, i da sve radite samo onako kako vama pogoduje i odgovara, te da tako često nesvesno i nenamerno, i lako povredite ili uvredite ljude oko sebe, ali da vas u suštini za druge uopšte nije briga, i da vi gledate sebe, i svoj napredak i postignuće željenih ambicija i ciljeva.

Loading...
loading...