Sanovnik pevati – šta znači sanjati da pevaš?

Na javi je pesma po pravilu simbol radosti ili veselja, ali nije ni retkost da se pesmom neko „žali“ te da se lakše podnosi neki gubitak ili tuga uz takozvane sevdalinke ili tužbalice, a poznato je i da su nekada često i korišćene „obredne“ pesme kako bi se priroda „umilostila“ da pošalje kišu ili da zemlja bude rodna i da se ostvare dobri prihodi i bere dosta plodova.

Sanovnik i sanjarica – tumačenje i značenje sna – šta znači sanjati da pevaš?

San u kome vi vidite sebe kako pevate, može da ima neverovatno mnogo tumačenja i značenja, te da implicira da ste u nekoj određenoj srećnoj ili tužnoj okolnosti, da pevate da „oterate strah“, te da imate želju da se proslavite i da vam pevanje postane profesionalno opredeljenje i zanimanje koje ća da vas ili usreći ili sasvim ispuni.

Sanjati sebe kako pevate u snu, bilo da pevate lepo ili veoma „loše“

Kada sanjate da pevate u svom snu, simbolika na javi pre svega zavisi od toga da li vi pevate lepo ili pak veoma loše, te da li su vaše pesme srećne ili tužne i da li vam pevanje donosi radost ili vam ono pomaže da prebrodite neke tuge ili velike žalosti.

Dakle, ako sanjate da lepo pevate, to na javi implicira da ste trenutno vrlo bezbrižni ili da ste srećni, te da ste uspeli da razrešite neke velike probleme koji su vas dugo opterećivali i da je pred vama vrlo pozitivan i radostan period koji će vam doneti veliko uživanje i mir ili harmoniju i odmor od stresa i poteškoća.

Sa druge strane ako vi mislite da znate da lepo pevate, ali u stvari pevate veoma loše, na javi je takav san simbol nekih skorih loših vesti ili problema koji će da vas okupiraju i koji će da iako su baš ili pak potpuno minorni, predstavljati za vas lično vrlo velike prepreke i poteškoće koje će da vas prilično „namuče“.

Sanjati da ste u snu „ostali bez glasa“ i da želite da pevate ali da ne uspevate

Ukoliko imate u snu veliku želju da zapevate jer ste srećni i jer ste odličnog raspoloženja, ali pak vi nikako ne uspevate u tome jer vas je „izdao glas“ te ste promukli ili ste sasvim ostali bez glasa, u javi to implicira da imate neke velike neostvarene želje ili planove i ideje, te da uprkos tome što imate odlične ili velike potencijale, u suštini stalno nailazite na neke prepreke ili probleme koji vas usporavaju ili obeshrabruju na vašem putu ka cilju, te da vi obično ne uspevate da pronađete neku ravnotežu između vaših želja i baš vaših realnih mogućnosti.

Sanjati kako čujete da neka osoba lepo ili glasno peva

Kada u svom snu čujete nekoga drugog kako peva, to simbolizuje u realnom životu da ste u isto vreme i srećni ali i da osećate neki vid sete ili nostalgije, te da vam neki stari rijatelji nedostaju, da patite što ste daleko od porodice ili od partnera, kao i da ste u neku ruku osoba koja je slobodna i nezavisna ali i koja je za neke osobe previše „vezana“ i koja je saosećajna i previše empatična i koju vode emocije.

Po nekim drugim tumačenjima istoga sna, na javi on može da simbolizuje baš veliku skolnost ili smelost neke osobe da vaše stavove, postupke i razmišljanja savim otvoreno omalovažava ili kritikuje, te da vam je taj neko veoma naporan i da vas nervira te da imate potrebu da se od njega sasvim distancirate.

Sanjati sebe kako pevate na nečijoj sahrani

Iako je san u kome vi na nečijoj sahrani veselo pevate vrlo nedoličan i sasvim nepristijan postupak, takav san na javi pak označava neke velike i vrlo pozitivne promene ili velika iznenađenja koja ćete uskoro da ili doživite ili da im se obradujete i da se veselite nečemu čemu se uopšte niste nadali.

Sanjati kako pevate u horu ili u nekoj grupi

Kada u svom snu pevate u horu ili u nekoj vrsti „grupe“, te se vaš glas ne čuje kao poseban i jasan, već se „stapa“ sa velikim brojem drugih glasova koji imaju vrlo različite „boje i tonalitete“, takav san ima na javi konotaciju da nemate nikakav strah od suočavanja sa drugima ili pak označava vašu veliku potrebu i želju da se uklopite u neku sredinu i da vas ljudi prihvate i da se sa vama druže, te i da vas vole ili poštuju.

Sanjati kako čujete decu koja veselo pevaju

Ako u snu vidite ili čujete veliki broj dece koja razdragano i veselo pavaju, to u zbilji simbolizuje ili da ćete da imate velike porodične radosti i harmoniju i mir, ili pak da vas uskoro očekuju neke vrlo lepe vesti i da ćete da se ostvarite u ulozi roditelja pre nego što ste to i očekivali.

Sanjati kako se profesionalno bavite pevanjem, te nastupate pred drugima i zarađujete novac

Kada sanjate sebe kao profesionalnog pevača ili pak kao jednog „kompletnog“ umetnika i zabavljača, i vi u toj svojoj ulozi ili profesiji veoma uživate, takav san na javi ima simboliku da ste vrlo samosvesna osoba koja odlično „vlada“ svojim emocijama, te da nekada nemate dovoljno strpljenja ali da uspevate da sebe i umirite i da se „savladate“ i da ste vrlo staloženi kada je potrebno da rešite neke problematične ili vrlo teške situacije, ili da trezveno i racionalno sagledate neki vid nevolje ili poteškoće koja je pred vama.

Sa druge strane, drugačije tumačenje istog sna može da predstavlja i vašu potrebu ili želju da se ostvarite u nekoj emotivnoj vezi ili u braku, te da ćete uskoro i da se zaljubite i da otpočnete vrlo ozbiljnu ili lepu „romansu“.

Sanjati da neko peva suviše tiho, te da ga vi jedva čujete i da se „naprežete“ da biste razumeli reči

Ukoliko neka osoba jako tiho peva i vi jedva uspevate da joj čujete glas, te da se trudite da „razaberete“ reči pesme koju čujete u snu, to je na javi simbol nekih skorih poteškoća koje će u startu da budu sasvim male ili „neprimetne“, ali koje će vremenom da se nagomilaju i da vam stvore vrlo veike i teške nevolje.

Loading...
loading...