Sanovnik narukvica – šta znači sanjati narukvicu?

Narukvica je na javi deo nakita, koji je simbol nekog prijateljstva, izjave ljubavi ili poklon koji znači neki vid povezanosti i „zatvorenog kruga“, koji neko nosi ili kao vredan ukras, ili kao znak nečije pažnje ili posvećenosti i obećanja.

Sanovnik i sanjarica – tumačenje i značenje sna – šta znači sanjati narukvicu? 

Iako u snovima narukvica nije toliko čest simbol, na javi su značenja i tumačenja ovakvih snova raznovrsna, i prevashodno su u vezi sa određenim događajima i situacijama u kojima se nekakva narukvica u snu i vidi, te će detaljnije i biti opisana u nastavku teksta koji sledi.

Sanjati kako u snu vidite neku narukvicu 

Kada ste sanjali da ste u snu videli narukvicu, na javi to simbolizuje da ste vi osoba koja je vrlo nenametljiva i skromna, te da ste plemeniti i dobronamerni, i da su vam uvek drugi na jvažniji, te da uopšte ne mislite na sebe i na svoje potrebe, pa se često nalazite u nekim problemima i velikim nevoljama, a u koje ste sami sebe doveli, svojom sklonošću da uopšte ne brinete o sebi, te i da vi sve svoje vreme i bogatstvo, rado dajete onima koji nemaju. 

Sanjati da u snu vi nosite narukvicu 

Ukoliko ste sanjali kako u snu nosite neku narukvicu, to najčešće u zbilji ima vrlo direktnu i/ili jasnu simboliku, te se tumači kao neki skori poklon ili iznenađenje koje će vam „prirediti“ drage osobe.

Po nekim drugim tumačenjima istog sna, on može da implicira, da ste vi skloni da budete jako privrženi osobama koje to nikako nisu zaslužile, ili da ćete se posle dužeg vremena susresti sa ljudima koje niste videli godinama, i da ćete biti i vrlo prijatno iznenađeni, te i srećni što ćete sa njima provesti neke lepe trenutke, u prijatnom razgovoru i veselom druženju. 

Sanjati da u snu vidite ili da nosite zlatnu narukvicu 

Ako ste sanjali da u snu nosite narukvici koja je vrlo vredna i napravljena je od „čistog zlata“, na javi simbolizuje da ćete biti vrlo uspešni i poštovani u društvu, te da će sav vaš trud i/ili zalaganja biti nagrađeni ili pohvaljeni, i da će osobe koje su vam bliske na vas biti veoma ponosne.

Pomenuti san najavljuje, jedan skori period vaše potpune rasterećenosti i uživanja, te označava da ćete biti ispunjeni na svim životnim aspektima, te ćete sasvim radosno i ponosno, svu svoju sreću podeliti sa dragim ljudima. 

Sanjati da vidite ili nosite srebrnu narukvicu 

Kada ste u snu videli ili ste pak na ruci nosili neku srebrnu narukvicu, to implicira na javi da ćete da se sa nekim uskoro sukobite i da vam sledi period prepun nemira, nevolja, pa čak i prekid neke prijateljske veze, raskid emotivnog odnosa ili razvod braka.

Sanjati kako ste u snu videli ili ste nosili narukvicu od bisera 

Ako ste vi u snu videli ili ste na svojoj ruci nosili bisernu narukvicu, na javi je to simbol neke i/ili velike sreće ili uspeha koji vas uskoro očekuju, te da treba da prihvatite neke ponuđene šanse, jer će vaš „put“ biti sasvim otvoren, i ostvarićete sve svoje želje i velika nadanja. 

Sanjati veoma skupu i unikatnu dijamantsku narukvicu 

Iako je u snu narukvica koja je dijamantska i vrlo skupa, lep i prijatan „doživljaj“, ona na javi pre svega označava da će vas neko izneveriti i slagati, te da vi imate oko sebe sasvim lažne prijatelje, koje ste tretirali kao svoje „najrođenije“, i davali ste im sve svoje iskrene savete i bogatstva, pa za vas u ovom slučaju važi izreka, da se „dijamanti ne bacaju u blato“.

Naime, ovakav san implicira da ste zbog nečijih zlonamernih ogovaranja i laži koje su o vama ili plasirali ili vam „kočili napredak“, ostali u velikim problemima, i da ćete vrlo teško uspeti da se spasite i izvučete na pravi put. 

Sanjati kako ste od nekoga na poklon dobili narukvicu 

Kada ste sanjali da ste od nekoga dobili narukvicu na poklon, te kao znak pažnje, prijateljstva i/ili kao romantičan gest, na javi to označava da ste pred vrlo lepim periodom u budućnosti, pa da ćete biti ostvareni i u poslu i u privatnom polju, i da nećete imati nekih većih briga i/ili problema, kao i da možete da se opustite, i da budete sasvim bezbrižni i srećni. 

Sanjati narukvicu koja je „pletena“ od konca 

Ukoliko ste dobili narukvicu koja je „izrađena od konca“, te uopšte nema i nikakvu materijalnu vrednost, već je za vas ona simbol neke privrženosti, i ima emotivnu poruku, na javi označava da ćete se ubrzo veoma obogatiti, bilo putem nekog nasledstva, ili pak vrlo pametnim ulaganjima, pa ćete uspeti da značajno uvećate svoj profit i da obezbedite svoju budućnost. 

Sanjati crvenu narukvicu „protiv uroka“ 

Ako ste sanjali da oko ruke nosite „crvenu narukvicu“, kao simbol koji se koristi za zaštitu od zla i od „uroka“, na javi ima simboliku da ste osoba koja je vrlo sujeverna, te i koja se boji da joj baš neko ili ne napakosti ili je ne „povuče“ na dno, te ste previše obazrivi i analitični, i živite u nekim stalnim preispitivanjima, i nemate osobinu da se staložite i da živite bezbrižno, te i da shvatite da su i magija i „natprirodno“, suprotni od vašeg obrazovanja, kao i svega što se odnosi na nauku ili stečeno znanje koje posedujete. 

Sanjati da ste nekome poklonili narukvicu 

Kada ste sanjali da ste vi nekome poklonili narukvicu, na javi to simbolizuje da ste odlučni da se promenite i da pošteno i savesno pristupite svim novim projektima i međuljudskim odnosima, te da ćete da se potrudite da budete sasvim „ispravna osoba“, kako biste i vi sami i svi koji vas vole bili ponosni, i kako biste se osećali sasvim ispunjeno, zadovoljno i srećno u svom svakom danu. 

Sanjati da ste izgubili svoju narukvicu 

Ako ste sanjali da ste izgubili svoju narukvicu u snu, i da nikako ne uspevate da je pronađete, na javi ima konotaciju da ste osoba koja je vrlo rasejana i preokupirana obavezama i stresovima, te da kada budete imali neku nedoumicu ili problem, nećete imati nikakvu pomoć ili podršku, jer u suštini nemate prave prijatelje, i bićete ostavljeni sami, te ćete moći da se oslonite samo na sebe. 

Sanjati da ste u snu „pokidali“ svoju narukvicu 

Ukoliko ste sanjali da ste pokidali svoju najdražu narukvicu u snu, na javi to označava da ste pred periodom velikih briga i problema, te da treba da se pričuvate osoba koje su vam lažni savetnici, i koje vam stalno sufliraju ili čak i naređuju, kako treba da postupate i da se ponašate u životu.

Naime, ovakav san vas direktno upozorava, da ako poslušate takve i/ili nemoralne, ili nelegalne predloge, možete imati vrlo opasne prepreke pred sobom, i naći se vrlo ili sami i nezaštićeni, te da će vam svi okrenuti leđa, uprkos tome što vas poznaju, i znaju veoma dobro, da vi nikada ne biste sami „došli“, na tako „loše i bezobzirne“ ideje, i podmukle planove za ostvarenje ciljeva. 

Sanjati da vam je neko ukrao narukvicu 

Ako ste sanjali kako je u snu vaša narukvica nestala, te sumnjate da je ukradena, jer je vrlo lepa i vredna, na javi ima konotaciju da ste osoba koja je vrlo nervozna i isfrustrirana, te da sva svoja ili nezadovoljstva ili probleme i negativnost, olako „prenosite“ na ljude oko sebe, te vas svi lako i/ili odbacuju, ili sasvim otvoreno i neskriveno i izbegavaju vaše društvo.

Takođe, pomenuti san može da simbolizuje vašu potrebu da se stalno samosažaljevate i dramite, i da od svake sitnice pravite veliki problem, a da uopšte ne radite ništa, da nešto u životu rešite i/ili da promenite, već ste skloni da „stojite u mestu“ i da se žalite kako samo vama „ništa ne uspeva“.

Loading...
loading...