Sanovnik muž – šta znači sanjati muža?

Svaka devojka „sanja“ da se ostvari kao supruga i majka, te da nekoga „nazove“ svojim mužem ili pak ocem svoga deteta.

Posle članova najbliže porodice, odnosno roditelja i braće ili sestara, supružnici su najvažnije figure u nečijem životu, i simbol su odrastanja, novog početka, nekog sopstvenog ostvarenja i sreće kojoj svaka osoba stremi kada dođe u „odgovarajuće godine“.

Sanovnik i sanjarica – tumačenje i značenje sna – šta znači sanjati muža? 

Sanjati bračnog partnera odnosno svog supruga, nije tolika retkost kako bi se u prvi mah moglo i pomisliti, jer je za neku ženu muž u isto vreme i neko od velikog poverenja, i sinonim za ljubav i sigurnost, ili pak zamena za „očinsku figuru“, pa se privržanost mužu koja postoji na javi, putem podsvesti vrlo često i lako „prenosi i u snove“. 

Sanjati kako vidite ili kako razgovarate u snu sa svojim mužem 

Kada sanjate da vidite svog muža, ali da sa njim ne razgovarate, to je znak da on nešto od vas krije ili da ima neke probleme kojima ne želi da vas opterećuje te da treba da mu pružite podršku i da mu se „nađete pri ruci“ kada mu je teško, i da ga nikako ne „pritiskate“ da vam baš po svaku cenu otkrije šta ga opterećuje i tišti.

Kada pak u svom snu razgovarate sa mužem i kada vam se on poverava i otkriva vam svoje tajne, to je na javi vrlo loš znak i po pravilu predstavlja potencijalno neverstvo vašeg supruga ili skoru svađu i čak i mogući razvod braka.

Sanjati da se svađate sa svojim mužem 

Ukoliko se u snu prepirete sa svojim mužem, to je obično znak da vam je na javi brak veoma  harmoničan i ispunjen ljubavlju i srećom, te da sve svoje brige i nedoumice koje imate treba da zanemarite, jer vaš muž „vidi samo vas“ i neizmerno vas voli i poštuje.

Ukoliko se pak u prepirku sa vašim mužem u snu umeša i neka druga žena koju vi ne poznajete, potrebno je da budete oprezni, jer neka ženska osoba na javi pokušava da zavede vašeg supruga, te iako on na nju ne obraća pažnju, dodatna opreznost sa vaše strane nije na odmet.

Sanjati da vas je muž udario 

Ako sanjate da je vaš muž na vas u snu „digao ruku“, to na javi ima sasvim suprotno značenje te predstavlja vrlo lep predstojeći period, neku neočekivanu srećnu vest, moguće zajedničko bračno putovanje ili poklon koji će vam muž darovati.

Međutim, prema nekim tumačenjima, ovakav san može da ima i vrlo negativnu konotaciju te da predstavlja reakciju vaše podsvesti na to što vam je suprug na javi sklon agresivnim ispadima ili afektivnom ponašanju, te da vi imate strah od njegovih nepredvidivih reakcija koji se reflektuje u vaše snove. 

Sanjati tuđeg muža

Kada u svom snu vidite nečijeg tuđeg muža, a od njega verujete da je vaš suprug, to znači da ste u svom braku vrlo nesrećni i da vam je potrebna promena, ali da na nju niste spremni jer želite da poštedite patnje svoju decu, ili ste pak sami u strahu od novih početaka i mogućih neuspeha.

Ako u svom snu razgovarate sa mužem svoje najbolje prijateljice, znači da na javi nemate nikako dovoljno hrabrosti da se suočite sa bračnim problemima, i da sumnjate da vas muž vara sa nekom osobom koja vam je bliska, ali da za to nemate nikakve dokaze i da vas sumnja „izjeda“. 

Sanjati da vas je muž prevario ili ostavio zbog neke druge žene 

San u kome vas muž „na vaše oči“ vara sa nekom drugom ženom, ili vam traži razvod braka kako bi započeo „novi život“ sa nekom drugom saputnicom, predstavlja najverovatnije odraz vaših podsvesnih nesigurnosti i strahova da ćete biti i na javi prevareni ili ostavljeni, te se ponašate sasvim neracionalno, pravite svom mužu ljubomorne scene bez ikakvog povoda i „gušite ga“ sa pitanjima i testiranjem njegove vernosti.

Nekada ovakav san može da se protumači kao vaš lični osećaj nedsotatka pažnje i ljubavi od strane partnera, posebno ukoliko ste vi ta osoba koja brine o deci i domaćinstvu, pa se osećate ili neprivlačnom ili nedovoljno posebnom za svog partnera. 

Sanjati da ste vi prevarili svog muža 

Iako je san u kome ste vi preljubnica i loša osoba vrlo težak za vašu psihu, on najčešće u zbilji nije ni u kakvoj vezi sa time da ćete vi počiniti nemoralan čin te tako izdati svog partnera, već se najčešće odnosi na neku sasvim drugu životnu situaciju u kojoj ste napravili pogrešku ili lagali i bili nepošteni prema prijateljima, saradnicima ili članovima porodice, pa osećate kajanje i grižu savesti koju projektujete u snove o neverstvu kao vrlo pogrešnom i nemoralnom činu koji vređa nečije tj partnerovo dostojanstvo i ponos. 

Sanjati da ste se razveli od svog muža 

Ukoliko sanjate razvod braka, to verovatno znači da ste nečim u zajedničkom životu nezadovoljni i da treba sa svojim partnerom otvoreno i iskreno da razgovarate, ali ovakav san može da ima baš lepo i suprotno značenje, te da „predskazuje“ učvršćivanje bračnih veza i jačanje ljubavi i sreće koju imate u svom braku.

Loading...
loading...