Sanovnik mrtvački sanduk – šta znači sanjati mrtvački sanduk?

Na javi je mrtvački sanduk simbol smrti, gubitka, ili sinonim za tugu, žalost, bol, pokajanje, te i za neki vid protraćenog vremena i života, za uzaludnost, neispunjenost, usamljenost i nesreću.

Sanovnik i sanjarica – tumačenje i značenje sna – šta znači sanjati mrtvački sanduk? 

San u kome neko vidi mrtvački sanduk, vrlo je uznemirujuć i strašan, bez obzira na konkretne ili direktne okolnosti u kojima se ovakav predmet sanja, te je njegova simbolika raznovrsna i biće ili malo bolje razjašnjena, a u vezi sa najčešćim snovima u kojima se mrtvački sanduk i „susreće“.

Sanjati kako u snu vidite mrtvački sanduk 

Kada ste u snu videli mrtvački sanduk, to najavljuje da ste pred vrlo nepovoljnim i dosta i teškim periodom u životu, ali da vi verujete u svoju intuiciju i da ste svesni i ubeđeni da ćete uspeti da se iz neprilika na vreme i bezbedno i spasite.

Sanjati da je mrtvački sanduk u vašem snu prazan 

Ukoliko ste sanjali mrtvački sanduk koji je sasvim prazan, te ste odahnuli kada ste shvatili da pak u vašem snu niko nije umro, na javi ima konotaciju da ste pred velikim sukobima i svađama sa ili bliskim osobama ili poznanicima, i da ćete se sa njima suočiti i jasno im dati do znanja da ih se vi ne bojite, i da vas njihova ogovaranja i spletkarenja, te laži koje o vama govore, uopšte ne dotiču. 

Sanjati kako u snu vidite pokojnika koji vam je nepoznat u mrtvačkom sanduku 

San u kome je u sanduku neka osoba koju vi ne poznajete (kao pokojnik), ima značenje na javi da ste vi sasvim neopterećeni nekim problemima koji vas direktno i neposredno ugrožavaju, i da se i ponašate nezrelo, te i/ili vrlo neodgovorno, i da se to može, i uistinu i hoće, negativno odraziti na sve aspekte vašeg života, pa ćete vrlo patiti i biti skrhani i sasvim „uništeni“. 

Sanjati kako je u mrtvačkom sanduku pokojnik neko koga poznajete 

Ako ste sanjali da se u mrtvačkom sanduku nalazi neka vama bliska ili draga osoba koja je mrtva, ima na javi simboliku nekih skorih nesreća, gubitaka ili tužnih vesti, te označava da vas očekuje i nepovoljan i stresan period, sa kojim ćete morati da se suočite, i da stoički podnesete sve što vas i bude „snašlo“, i što vam bude donelo patnju i veliki bol. 

Sanjati da spavate u mrtvačkom sanduku 

San u kome vi spavate u mrtvačkom sanduku, te ste se sasvim udobno smestili i nemate strah da će neko pomisliti da ste mrtvi, te vas i živog zakopati, na javi označava da ste sasvim rasterećeni, i da ste napokon uspeli da uspešno razrešite i prebrodite sve brige i probleme, te da je pred vama i vrlo lep i miran period, a koji ćete da provedete sa dragim osobama u harmoniji i uživanju. 

Sanjati da ste vi u mrtvačkom sanduku kao pokojnik 

Ako ste sanjali da vidite sebe u mrtvačkom sanduku, te da ste vi umrli u svom snu, na javi znači i dobro zdravlje i vrlo lep i dug život koji je pred vama, te da nemate razloga da brinete, i da se pak i opterećujete snom, a koji vas je verovatno sasvim i preplašio i izbezumio. 

Sanjati da kupujete mrtvački sanduk 

Ukoliko ste sanjali kako u snu kupujete mrtvački sanduk, na javi to označava da se nalazite pred velikim finansijskim poteškoćama, te da ćete se zadužiti i uzajmiti kod poznanika i prijatelja, i da ćete se vrlo dugo osećati sasvim nemoćno, i jedva ćete uspeti da ponovo „stanete na svoje noge“. 

Sanjati da vam je mrtvački sanduk u kući ili u dvorištu 

San u kome ste videli mrtvački sanduk u svojoj kući ili u dvorištu, ima na javi simboliku da ste vi osoba koju neko stalno omalovažava, ismeva i kritikuje, te da nikada i vaša porodica i partner, ili nisu zadovoljni vašim uspesima, ili ne cene ni vaš trud niti zalaganje, te vas samo dodatno izlažu nesigurnostima i strahovima, a koji vam i inače narušavaju samopouzdanje i želju za uspehom.

Sanjati kako vi u snu pravite mrtvački sanduk 

Ako ste sanjali kako vi u snu pravite mrtvački sanduk, na javi ima konotaciju da ste spremni za sve vrste nevolja i neprilika, i da ste neko ko ne odustaje olako, te da se borite za sebe i svoj cilj, iako nemate nikakvu pomoć i podršku, već ste u svemu, sami sebi i oslonac i najveća podrška. 

Sanjati kako u snu vi nosite „na leđima“ mrtvački sanduk 

Kada ste sanjali kako u snu nosite mrtvački sanduk na svojim leđima, te ste se sasvim savili pod teretom ili tugom, na javi ima simboliku da vas očekuju neke brige ili nevolje, ali da će one biti i prolazne i da vas neće preterano mučiti i opteretiti, te da ćete vi istrajati u nadi da će doći bolji ili lepši dani, i da ćete se sasvim osloniti na snagu svog pozitivnog razmišljanja, i na moć volje koju imate u sebi.

Loading...
loading...