Sanovnik mleko – šta znači sanjati mleko?

Mleko je na javi simbol hrane i „odrastanja“, jer je prva hrana koju većina sisara (kojima dakle i pripadaju sami ljudi), koristi za svoj rast i razvoj, te označava napredak, postignuća, sazrevanje i takođe implicira nešto ukusno, kvalitetno, neophodno, čisto, belo i kvalitetno, što je sinonim vrlo velikog dobra i postizanja uspeha i kvaliteta življenja u širem smislu reči.

Sanovnik i sanjarica – tumačenje i značenje sna – šta znači sanjati mleko? 

San u kome je mleko dominantan motiv, dosta je čest i njegovo značenje i tumačenje je povezano sa time da li onaj ko sanja ovu namirnicu punu proteina i vitamina, u svom snu nju pije ili prosipa te da li mleko neko kuva ili ga pije „sveže“, da li od mleka spravlja sir ili jogurt, i da li je mleko u snu pokvareno, ili je kiselo, „prokislo“ i neupotrebljivo za ishranu.

Sanjati kako u snu vidite mleko 

Kada ste sanjali da u snu vidite mleko, na javi ima značenje da ste pred vrlo velikim poslovnim i finansijskim uspehom, koje ćete da uspete da ostvarite bez nekih velikih problema ili zalaganja, i da vas očekuju vrlo bezbrižni i srećni dani koje ćete provesti u miru, harmoniji i zadovoljstvu. 

Sanjati kako u snu prosipate mleko 

Ukoliko ste sanjali da u snu prosipate mleko, te to i radite sasvim namerno, na javi ima značenje, da ćete da ostanete bez neke podrške ili bez bliskih prijatelja, jer ćete se od njih udaljiti, sve zbog izdaja i manipulacija koje su protiv vas „preduzeli“.

Po nekim tumačenjima istog sna, simbolika je negativna i odnosi se na javi na skore, i velike i/ili novčane gubitke, ili pak greške u profesionalnom smislu uz veliku mogućnost dobijanja otkaza u poslu kojim se bavite. 

Sanjati kako vi u snu pijete sveže mleko 

Ako ste sanjali da u snu pijete mleko, na javi je simbolika takvog sna obično dobra, te se i odnosi na dobro zdravlje, i na napredak u privatnom i profesionalnom aspektu vašeg života.

Po nekim tumačenjima ovog sna, on implicira da vas uskoro očekuju neke vrlo lepe i povoljne ili vesti ili događaji i slavlja, te da ćete sa najbližom porodicom imati dane pune radosti i veselja, te i da ćete biti okruženi sa puno ljubavi i nežnosti i osetiti željeni spokoj i mir kome ste dugo težili. 

Sanjati kako u snu konzumirate prerađevine od mleka 

Kada ste sanjali da u snu jedete sir ili kajmak, to na javi ima simboliku da ćete postići neke velike i vrlo važne stvari, koje će da vam obezbede veliko poštovanje osoba iz vaše okoline, te da će svi sa vama želeti da se druže i da vas „nazovu svojim prijateljem“, i vi sami ćete biti sasvim ponosni i srećni, jer ste uspeli da steknete i „poziciju“, i ljubav osoba čije vam mišljenje vrlo znači. 

Sanjati kako pijete mleko koje je pokvareno odnosno „prokislo“ 

Ukoliko ste sanjali da pijete neko mleko koje je pokvareno, te ima kiselkast i gorak ukus, u javi ima konotaciju da ste pred nekim problemima i nevoljama, i da treba da se više posvetite onome što radite, te i da pazite šta govorite i da li su vaša dela poštena, jer vrlo lako možete da upadnete u velike neprilike, zbog svoje nepromišljenosti i „srljanja“. 

Sanjati kako u snu vi kuvate mleko 

Ako ste sanjali kako kuvate mleko u svom snu, to označava na javi da ste pred nekim skorim, ali i sasvim neočekivanim vestima ili pak poznanstvima, te da ćete imati velike koristi od nekoga kog i niste ranije poznavali, i da ćete uspeti da ostvarite velike uspehe, i da uživate u druženjima i vrlo lepim danima, sa nekim dragim osobama koje dosta dugo niste videli.

Sanjati kako vam je u snu „iskipelo“ mleko koje ste kuvali u šerpi 

Kada ste sanjali da vam je u snu mleko koje ste kuvali, sasvim iskipelo jer ste bili nepažljivi, ima u javi konotaciju da ste u prošlosti pravili velike greške i propuste, te da će vam sada sve to „stići na naplatu“, i da baš kada ste pomislili da vam je „krenulo na bolje“, morate da se suočite sa vrlo nekim teškim i nemilim događajima iz davnih vremena, koje ste u sebi potisnuli i za koje ste lako mislili da će biti zaboravljeni i prevaziđeni. 

Sanjati da u snu prodajete mleko 

San u kome vi prodajete mleko, ima na javi implikaciju da ste osoba koja je vrlo velikodušna i/ili plemenita, te da vam nikada nije teško da dajete i da pomažete drugima, i da vam je to neki vid ili uživanja i zadovoljstva, kada na nečije lice „vratite osmeh“, i kada shvatite da vaše malo, nekome znači mnogo. 

Sanjati kako u snu kupujete mleko 

Ukoliko ste sanjali kako kupujete mleko u snu, na javi to ima značenje da ste osoba koja je vrlo i spretna i energična, te da vama ništa nije teško, i da svemu u životu pristupate „pozitivno“, te sa maksimalnom posvećenošću, pa da će sav vaš rad i trud da budu veoma cenjeni, i da ćete imati i baš veliku korist i novčanu satisfakciju, za sve svoje pokazane talente, znanja i sposobnosti. 

Sanjati da se kupate u mleku 

Ako ste sanjali da se vi u snu kupate u mleku, to u zbilji implicira da ste osoba koja je voljena i/ili poštovana, te da ste zaslužili da uživate i da budete srećni, i svesni ste da ste stekli prave i sasvim pouzdane prijatelje, da imate bezrezervnu podršku roditelja koji vas obasipaju pažnjom, kao i da i vaš emotivni partner ima sklonost da vam stalno ugađa, i da vam poklanja nežnosti i ljubav, te ste vi sasvim srećni, i ništa ne može da zameni osećaj koji u sebi imate, i koji se trudite da sačuvate. 

Sanjati da nekoga „polivate“ mlekom 

Kada ste sanjali da vi nekoga „polivate“ mlekom, te mu se na taj način za nešto svetite ili ga baš sramotite pred drugima, na javi označava da ste skloni da nekoga previše štitite i da ga čuvate ili od zlih ljudi, ili od pokvarenih namera okoline, te da ste spremni, da zarad dobrobiti osobe koja vam je draga, sebe „podmetnete“ i izložite nepravdi i opasnostima, kako biste zaštitili onog koji je nemoćan ili slabiji, u životnim borbama sa surovim svetom koji je svuda oko vas.

Sanjati kako ste se u snu opekli na vrelo mleko 

Ukoliko ste sanjali da ste po sebi prosuli vruće mleko, ili ste ga pak vi pili i tako ste se opekli, na javi ima značenje da ste pred vrlo velikim opasnostima i preprekama, te da ćete biti okruženi vrlo podlim osoobama koje će vam podmetati prepreke i pokušavati da vas sputavaju i unazade, ali da treba da ostanete jaki i da istrajete u svojoj borbi, jer ćete na kraju uspeti da se izborite za sebe.

Loading...
loading...