Sanovnik mladež – šta znači sanjati mladež?

Mladež je na javi simbol različitosti, posebnosti, nekog „ličnog pečata“, dok je pak po narodnim verovanjima osoba sa puno mladeža predodređena za neku posebnu radost i sreću u životu.

Sanovnik i sanjarica – tumačenje i značenje sna – štabznači sanjati mladež?

Iako mladež nije toliko čest motiv u snovima, njegova simbolika je vrlo raznovrsna i zanimljiva i zavisi od toga da li onaj koji mladež sanja, njega vidi u nekoj konkretnoj situaciji, te i od toga kako ga u snu ta osoba i doživljava.

Upravo će u nastavku teksta biti detaljnije i objašnjena simbolika i najznačajnija tumačenja određenih i po pravilu najučestalijih snova o mladežu.

Evo šta znače odredjeni snovi u kojima se pojavljuje mladež.

Sanjati kako vi u snu vidite mladež

Ukoliko ste sanjali da u snu vidite mladež, na javi to implicira da ste osoba koja je vrlo nesigurna u sebe i da svima lako dopuštate da utiču na vaše stavove i mišljenja, koja često i menjate upravo iz razloga da biste se prilagodili drugima.

Sanjati kako na svom telu imate mladež koji je veoma upečatljiv

Ukoliko ste sanjali da na nekom delu svog tela imate vrlo izražen i uočljiv mladež, to na javi ima simboliku da ste pred nekim vrlo neprijatnim situacijama, te da ćete biti predmet ogovaranja i podsmeha, i doći ćete u sutuaciju da se drugima pravdate za za neke reči ili dela za koja uopšte niste odgovorni.

Sanjati kako je vaš mladež sasvim neobične boje

Pomenuti san u kome je vađ mladež sasvim crn, ili je pak neke druge, i baš neuobičajene boje, na javi označava da ste pred veoma važnim problemima, te da ćete u skorijoj budućnosti doživeti velike poteškoće, kako na privatnom, tako i na poslovnom aspektu svoga života.

Sanjati da u snu imate mladež iz koga raste jedna dlaka

Ako ste sanjali kako iz vašeg mladeža u snu raste jedna dlaka, na javi taj san ima konotaciju da vas ubrzo očekuju neke baš lepe vesti i da ćete biti odlučni da sve promenite na boljei da se izdignete iznad nevolja i postignete mir i harmoniju kojoj ste težili.

Sanjati da u snu imate mladež iz koga raste veliki broj dlaka

Kada ste sanjali da iz vašeg mladeža raste veliki broj dlaka, na javi to označava da ste pred velikim životnim iskušenjima i izazovima, ali da će sve što započnete biti sasvim uzaludno i da ćete se osećati neispunjeno i razočarano zbog toga.

Sanjati da je u vašem snu mladež sasvim neuobičajenog oblika

San u kome ste videli da je vaš mladež kockast, trouglast ili nekog drugog vrlo neuobičajenog oblika, na javi označava da se sve u vašem životu menja, ali da vi na date promene uopšte niste spremni i da ne uspevate da se snađete, pa se lako nervirate i gubite sebe u novonastalim i neočekivanim čudnim okolnostima u kojima ste se našli.

Sanjati kako u snu imate veliki okrugli mladež na svom licu

Ako ste sanjali da je mladež u vašem snu veliki i da dominira na vašem licu, te imate utisak da vas zbog njega svi čudno gledaju, označava na javi da ste pred velikim šansama i mogućnostima i da ćete uspešno da ostvarite svoje planove i da sasvim zatvorite krug u nekim vašim ličnim i profesionalnim ciljevima i ambicijama.

Sanjati kako ste vi u snu rasekli svoj mladež i on obilno krvari

Kada ste sanjali da ste u snu rasekli svoj mladež i tako ga raskrvarili, to na javi ima negativnu simboliku koja ukazuje na skoru opasnost , tugu ili zabrinutost, a pre svega zbog kakvih ozboljnih zdravstvenih problema koji će zadesiti vas ili neke vama drage,bliske osobe.

Sanjati da ste u snu iščupali svoj mladež koji vam je smetao

Ukoliko ste sanjali da ste na silu iščupali svoj mladež, jer vam je smetao i unosio vam veliku nesigurnost i komplekse, to na javi označava d ste vrlo nezadovoljni i neispunjeni, te da će vas neke bliske osobe izneveritia što će vam uzrokovati veliku tugu razočarenje i bol.

Sanjati da ste u snu hirurški odstranili svoj mladež

San u kome ste se vi podvrgli hirurškoj intervenciji odstranjivanja mladeža, označava da ste na javi vi vrlo nepoverljiva i zatvorena osoba, te da retko kome poklanjate poverenje. Ipak, to će se na kraju i ispostaviti kao prava stvar za vas, i doneće vamviše dobrog nego što se isprva činilo.

Loading...
loading...