Sanovnik lutke – šta znači sanjati lutke?

Sanovnik lutke šta znači sanjati lutke

Lutke su na javi sinonim za igru, bezbrižnost i razonodu, te su i asocijacija na detinjstvo i težnju da se u sebi zadrži neka doza opuštenosti i detinje iskrenosti i radosti.

Sanovnik i sanjarica – tumačenje i značenje sna – šta znači sanjati lutke

Iako su u snu lutke relativno redak motiv, one mogu često da se protumače kao nečija sposobnost da olako manipiliše tuđim osećanjima, ili pak označavaju nečiju svojeglavost i težnju da sve radi po svom, pa se za takve osobe koristi i izreka da imaju lutke u glavi.

U nastavku teksta saznaćete šta znače snovi u kojima se javljaju lutke.

Sva tumačenja uzimajte sa rezervom.

Sanjati kako se u snu igrate sa lutkama

Ako ste se u snu vi igrali sa lutkama, to na javi ima konotaciju da ste u biti nezrela i infantilna osoba, da imate sklonost da sve u đivotu shvatate olako i da okrećete na šalu i zabavu.

Pomenuti san implicira i to da vi težite da svoje obaveze šzo lakše i brđe odradite, te da ne ulažete u njih dovoljno svog vremena ni truda, pa se pitate na kraju otkuda to da niste postigli odgovarajući rezultat.

Sanjati kako u snu kupujete lutke

Ako ste sanjali da u snu kupujete lutke, bilo lično za sebe ili za poklon nekom vama bliskom, to u zblji ima simbolikuvaše velike želje da se družite i opustite, u zabavi i veselju sa svojim najmilijima.

Takođe, pomenuti san često implicira da ćete uskoro čuti neke iznenadne lepe vesti, te da ćete potencijalno imati veoma povoljne i dobre poslovne ponude koje bez puno razmišljanja treba da prihvatite.

Sanjati da ste u snu bacili svoje lutke

San u kome ste odlučili da sve svoje lutke, stare i nove pobacate, ima na javi značenje da vi sa nečim ili nekim napokon želite da raskrstite, te da svoju prošlost, koja vas uglavnom veže za ružna sečanja ostavite iza sebe.

Naime, ovakav san obično označava da vi pokušavate da se oslobodite nekog tereta koji vas dugo već muči, te da u sebi skupljate snagu i energiju, sa željom da krenete u nove početke.

Sanjati da su u snu vaše lutke žive i da razgovarate sa njima

Ako su u vašem snu lutke oživele i vi imate priliku da sa njima razgovarate, na javi to ima značenje da vam je potrebna kakva pomoć ili savet, te da već dugo u sebi sputavate neka osećanja koja želite da sa nekim podelte.

Po nekim tumačenjima ovog sna, on često može da se odnosi na to da ste vi osoba koja je odrasla bez roditeljske ljubavi i pažnje, te da ste vrlo usamljeni i potrebno vam je da vas neko razume.

Sanjati da ste na poklon dobili skupocenu lutku

Ako ste u svom snu dobili kakvu lepu, skupovenu, kolekcionarsku ili porcelansku lutku, to na javi znači da ste osoba koja čezne za srećom i dečjom bezbrižnošću, i da vam je sve što radite mučno i teško, pa ste skloni da se izvlačite od obaveza.

Ovakav san može da ukazuje na to da imate želju da osnujete svoju porodicu, i da više svog vremena posvetite vama bliskim osobama.

Ako ste u snu pocepali ili „pokvarili“ svoje lutke

Ovakav san znači da je neko vama blizak, iz vašeg okruženja, svesan vaše plemenitosti i dobrote, te da se poigrava sa vašim osećanjima i pokušava da preko vas ostvari neke svoje ciljeve.

Pomenuti san često može i da ukazuje na činjenicu da u poslu prvenstveno ali i u drugim životnim segmentima imate velike i ozbiljne konkurente koji vas vrebaju, te da treba da se pripazite kakvih prevara i izdaja. Ova činjenica odnosi se posebno na one ljude oko sebe u koje ne sumnjate ni malo i kojima bezrezervno verujete.

Loading...
loading...