Sanovnik livada – šta znači sanjati livadu?

Livada je na javi simbol prostranstva i slobode, te i sinonim za mir i harmoniju u životu, kao i za neku poletnost, pozitivnu energiju, sreću, bezbrižnost i ispunjenost.

Sanovnik i sanjatica – tumačenje i značenje sna – šta znači snjati livadu?

Simbolika livade koja je i veoma čest motiv u snu odnosi se pre svega na težnju čoveka da pronađe sopstveno ispunjenje i sloboda duha, ali je samo tumačenje ovakvih snova zavisno najviše od konkretttnog načina na koji se livada sanja, iako je nepisano pravilo raznih tumača snova, da livada u snu označava nešto dobro i sasvim pozitivno.

U nastavku čitajte kako se tumače snovi u kojima se pojavljuje livada.

Sanjati kako u snu vidite livadu

Ako ste u snu videli livadu uopšteno, to ukazuje da ste na javi previše opterećeni tuđim potrebama i željama, te da je vreme da pronađete ono što vas ispunjava i što vam donosi mir i sreću.

Sanjati lepu i prostranu zelenu livadu

Ako ste sanjali da je livada u vašem snu sasvim nepregledna i zelena, te vam i sam san zbog toga donosi osećaj mira i spokoja, to na javi ima konotaciju da vas na poslovnom polju očekuju neke sasvim neočekivane i vrlo teške velike prepreke.

Međutim, kako ste vi inače u životu vrlo vredna i ažurna osoba, sve što vam bude zadavalo muke, uspećete dosta brzo i lako da savladate.

Sanjati da u snu vidite livadu koja je prepuna cveća

San u kome je livada koju ste videli sva u cveću, na javi ima pozitivnu simboliku i znači neku skoru radost, veselje ili vrlo lepe vesti koje se tiču vama drage i bliske osobe.

Sanjati da vidite livadu u kojoj je trava uredno pokošena

Ako ste sanjali uredno pokošenu livadu, to na javi znači da ste previše skloni da verujete drugima, te vas ljudi zbog toga olako iskorišćavaju. Osobito se pripazite svih onih koji vam važe za prave i iskrene prijatelje.

Sanjati da vidite livadu sa nepokošenom travom

Ako ste sanjali da vidite nepokošenu livadu, to na javi znači da ste se upleli u neke sopstvene laži, i da ne znate kako da postupite jer ste u velikim iskušenjima i nedoumicama.

Pomenuti san često može da označava i važne vesti koje očekujete od neke osobe, ali za koje će se ispostaviti da su po vas vrlo nepovoljne, loše, pa čak i pogubne.

Sanjati kako u snu šetate po livadi

San u kome sebe vidite kako hodate kroz livadu, to na javi ima simboliku da ste pred nekim novim iskustvima, poznanstvima ili putovanjima, da ste osoba vrlo komunikativna – jednom rečju pravi avanturista i strastveni putolov.

Sanjati da u snu trčito po livadi

Ako sanjate da trčite po livadi, to na javi znači da ste uspeli da se oslobodite nekih briga i nedaća, te da ste veoma srećni i bezbrižni zbog toga. Naime vi ste osoba koja je sklona da se stalno preispituje i da analizira sebe, i tek onda kada budete shvatili da je ljudski grešiti, uspećete da pronađete svoju radost i sreću koja će vas sasvim ispuniti.

Sanjati kako ste zaspali na livadi

Ako ste u snu zaspali na nekoj livadi, to na javi označava da u vama postoji neki nemir i da osećate grižu savesti jer ste nekoga uvredili i iskazali mu nepoštovanje.

Tumačenje ovog sna može da se definiše i kao vaša grubost, bezosećajnost i odsustvo razumevanja za tuđe muke i probleme.

Sanjati da hodate puteljkom ili utbanom stazom kroz livadu

Ukoliko ste sanjali da hodate utabanim putem ili stazom kroz livadu, to znači da ste neko ko je sasvim spreman da prihvati promene koje su pred vas postavljene, a koje su neminovne. Vrlo ste svesni rizika i potencijalnih gubitaka, ali ste uvek spremni za nove izazove i nove početke.

Sanjati kako kosite livadu u snu

Ako ste u snu kosil livadu, to znači da ćete na javi ubrzo raskrstiti sa osobama  koje su vas izdale i slagale, svesni da možete da verujete samo i jedino sebi.

Sanjati da ste se izgubili na nekoj livadi

Ovakav san označava potencijalne gubitke na svim životnim poljima, a pre svega neku bolest ili smrt vama bliskih i dragih osoba. Ipak, život sa sobom nosi i lepe stvari i ne mora nužno donositi samo bol i nedaće te se ipak potrudite da se na ovakav san ne osvrćete previše.

Loading...
loading...