Sanovnik limun – šta znači sanjati limun?

Limun jevoće koje je vrlo bogato vitaminom C I glavni je saveznik u borbi protiv prehlade I gripa.

Ovo južno voće često na javi označava neki vid nezadovoljstva I nečega što je neprijatno I neočekivano, te se odnosi na osobe koje su nečim razočarane I koje su doživele neki vid poniženja ili izdaje I pronevere poverenja I prijateljstva.

Sanovnik I sanjarica – tumačenje I značenje sna – šta znači sanjati limun?

Limun je u snovima relativno čest motive sanjaju ga osobe koje podsvesno teže mekim promenama I koje su vrlo nesigurne u sebe I svoje stavove I mišljenja.

Simbolika snova o limunu je povezana, pre svega sa nekim konkretnim događajima I situacijama, te shodno tome može biti dobra ili loša, a što će detaljnije biti bjašnjeno u nastavku redova koji slede.

Sanjati kako u snu vidite limun

Kada ste sanjali da ste u snu videli lepe I krupne plodove limuna, na javi to ima konotaciju velikih uspeha u poslovnom aspektu, ali I skore srećne vesti koje će vas I iznenaditi, a istovremeno I veoma obradovati.

Sanjati kako vi u svom snu berete limun

Ako ste sanjali kako u snu berete limun, to na javi ima simboliku da će neko na veoma grub način odbiti vašu poslovnu ponudu, pa ćete zbog toga biti veoma razočarani I tužni, a pre svega jer ste se veoma potrudili  da se vaš projekat na kome ste dugo radili nekome dopadne, I da vam ako ništa drugo, neko makar pomogne u njegovoj realizaciji.

Sanjati kako vi u snu jedete limun

Ukoliko ste sanjali kako u snu jedete limun, na javi to znači da ste veoma nezadovolji, jer vam je neko drugi preoteo sav vaš trud, ted a ste shvatili da se neko pretvarao da vam je prijatelj kako bi se o vas samo okoristio.

Sanjati kako u vašem snu  vidite kako neko drugi jede limun

San u kome ste videli neku drugu osobu kako jede limun, ukazuje u realnosti da ćete se veoma razočarati u neke vama bliske osobe kojima ste verovali, a koje će vas sasvim beskrupulozno izdati I poniziti u društvu.

Sanjati kako vi u snu sečete limun na jednake kriške

Kada ste sanjali kako u snu sečete limun na jednake kriške, ima na javi konotaciju da ćete biti pred velikim svađama I sukobima sa dragim osobama, kao I da ste vrlo nesrećni I usamljeni, jer ste shvatili da vas emotivn partner uopšte ne podržava I da vas dovoljno ne razume.

Sanjati da neko drugi u vašem snu seče limun na polovine ili kriške

Ovakav san na javi vrlo jasno implicira da ćete se naći pred vrlo tešim periodom, a jer ćete biti nepravedno optuženi I osramoćeni, te da, iako niste krivi, vi nećete imati dovoljno argumenata da se odbranite.

Sanjati kako vi u snu cedite sok od limuna

San  u kome ste vi cedili sok od limuna kako biste ga dodali u čaj ili od njega napravili limunadu, označava u zbilji da će svi vaši poslovni I prvatni palnovi I ideje da propadnu, te da ćete biti u velikoj nedoumici da lid a odustanete ili nastavite svoju borbu.

Sanjati da vi razblažujete limunov sok odnosno da pravite limunadu

Ako ste sanjali da u snu pravite limunadu, takav san ima negativnu simboliku I označava da ste p red skorim I vrlo ozbiljnim finansijskim poteškoćama, jer ste bili vrlo rasipni I niste štedeli svoja zarađena sredstva.

Sanjati kako u snu jedete limun koji je truo ili ubuđao

Ukoliko ste sanjali da jedete limun koji ima vrlo čudan ukus, te je truo I baš nejestiv, ima na javi značenje da ćete se vi ili vama bliske osobe uskoro ozbiljno razboleti I da treba da povedete računa o svom zdravlju I da posvetite više pažnje onima koje volite.

Sanjati da u snu pijete ceđeni sok od limuna

Kada ste sanjali da pijete sok od limuna koji je kiseo I vrlo je jakog ukusa, to na javi ima simboliku da ste veoma lukava, lenja I podmukla osoba, kao I da ste vrlo veliki manipulator koji bez imalo griže savesti iskorišćava druge ljude.

Sanjati kako u snu jedete nezreo – zelen limun

Ovakav san označava da ste vi na javi zapravo vrlo srećni. Takože, budite sigurni da vas uskoro očekuje opšte zadovoljstvo, ispunjenje planova, mir, harmonija I opšta vitalnost organizma.

Loading...
loading...