Sanovnik kupati se – šta znači sanjati da se kupaš?

Kupanje je na javi sinonim za pročišćenje i spiranje nekih „grehova“ ili za pokajanje i želju za ili novim početkom ili za promenama koje su neophodne i kojima svako u nekom trenutku čezne ili teži u svom životu.

Sanovnik i sanjarica – tumačenje i značenje sna – šta znači sanjati da se kupaš? 

Kada neko sanja kako se u snu kupa, to ima simboliku podsvesne potrebe da se pročisti i pokaje i da se „vodom“ odnesu neke nevolje ili problemi, te da se postigne rasterećenje i da se ostvari mir i dugo željeno rasterećenje, sreća, harmonija ili bezbrižnost u svakom životnom aspektu.

Sanjati da se u snu vi kupate 

Kada ste sanjali da se u snu kupate, na javi to obično implicira neku vrstu oporavka i promena na bolje, bilo u smislu posla ili privatnih odnosa koji će se popraviti, ili pak u pogledu poboljšanja ili zdravlja, ili opšteg stanja vašeg organizma, ako ste bili bolesni ili pod nekim velikim stresom. 

Sanjati kako se u snu kupate u kadi 

Ako ste sanjali da se kupate u kadi, to na javi označava da ste sigurni u neke svoje odluke i želju za promenama, te da ste se na vreme opametili i pokajali, i da nećete sebi dozvoliti nikakve nove nepromišljene poteze ili greške. 

Sanjati da se u snu kupate u moru ili u jezeru 

Kada ste sanjali da se kupate u nekoj stajaćoj vodi, koja je uz to i duboka i strah vas je od velike površine vode u jezeru ili moru, ima na javi značenje da ste osoba koja je sasvim usamljena i/ili koja se nikako ne snalazi u životnim okolnostima, te se osećate kao stalni „višak ili teret“, jer ste nespremni da se osamostalite, te stalno zavisite od drugih, koji vas i materijalno izdržavaju i koji vam stalno „čuvaju leđa“ kao da ste malo dete. 

Sanjati da se kupate u reci ili potoku 

Ukoliko ste sanjali da se kupate u nekoj reci ili u potoku, odnosno u tekućoj vodi, ima na javi baš jasnu konoptaciju da treba da budete hrabriji i odlučniji, te da se preterano ne premišljate oko ili sitnica ili malih prepreka pred sobom, jer život teče i ide napred, pa je na vama odluka da li ćete da „stagnirate“, ili da se prepustite izazovima, i da rizikujete i ostvarite mogući napredak, te i baš i veliki uspeh, moć i položaj u društvu. 

Sanjati da se kupate hladnom vodom 

Kada ste sanjali da se kupate „ledeno hladnom“ vodom, na javi je to simbol nekog vašeg skorog „otrežnjenja“, te svesti da ste prevareni i izmanipulisani od strane lažnih prijatelja, i da neke i/ili uvrede ili razočarenja koja su vam priredili, nikako nećete ni želeti ni moći da prevaziđete i da im oprostite. 

Sanjati da se kupate previše toplom ili vrelom vodom 

San u kome ste se vi kupali vrelom vodom, te ste se i opekli i ne možete da dođete sebi od bola i od straha, ima na javi konotaciju da će vas neko veoma uvrediti svojom nepristojnom ponudom, i da ćete biti vrlo iznervirani i uznemireni drskošću i bezobrazlukom osobe koja vas je na takav loš način potcenila, i potpuno i ponizila. 

Sanjati da se kupate potpuno odeveni 

Ukoliko ste sanjali da se kupate sasvim odeveni, na javi takav san označava neki skori i veliki ili novčani dobitak, te nagradu, pohvalu ili unapređenje na poslu, kao i potencijalni uspeh u igrama na sreću, ili neko materijalno nasledstvo koje ćete iznenada da dobijete. 

Sanjati da se kupate prljavom vodom 

Ako ste sanjali da se kupate vodom koja je sasvim prljava, ima na javi simboliku ili nekih velikih gubitaka, ili sramote koju ćete da doživite jer ste postupili nemoralno i bili ste nepošteni i oholi. 

Sanjati da se kupate čistom vodom 

Kada ste sanjali da se u snu kupate sasvim bistrom i čistom vodom, na javi to implicira da ste vi skloni da budete vrlo podmukli i zavidni, te da se menjate „kako vetar duva“, a da biste se olako i ostvarili, pa i okoristili o tuđe uspehe ili neki tuđi rad i trud. 

Sanjati da se kupate „na sred ulice“ 

San u kome ste se vi kupali na nekom neprimerenom mestu, te ste izloženi pogledima drugih, na javi označava da ste vrlo samosvesna osoba koju „ne dotiču“ tuđi stavovi, mišljenja, ogovaranja i spletklarenja, te da vi uvek „gledate svoja posla“, i napredujete svojim putem, bez potrebe da se i bilo kome pravdate za svoje postupke ili greške, i da tražite tuđe odobravanje ili neku podršku.

Loading...
loading...