Sanovnik kamion – šta znači sanjati kamion?

Kamion je prevozno sredstvo koje služi za transport neke robe ili tereta, te simbolizuje neku baš veliku težinu, „natovarenost“ brigama i problemima, potrebu da se neko lakše oslobodi teškoća ili nedoumica, i implicira potrebu za pomoćnim sredstvima u rešavanju prepreka koje su teške i koje zadaju velike muke i nedoumice, onome ko se sa njima „goloruk“ nosi.

Sanovnik i sanjarica – tumačenje i značenje sna – šta znači sanjati kamion? 

Iako je vrlo nepojmljivo i skoro neverovatno, kamion je u snu dosta čest motiv, te se odnosi na ili teret ili opterećenost brigama, kao i potrebu da neko posegne za svim pomoćnim sredstvima, a da bi se spasio, i da bi sebi olakšao neke nevolje ili prevelike muke.

Simbolika kamiona u snu, zavisi od više faktora, te se tumači u konotaciji, da li neko u snu vozi kamion, da li kupuje ili prodaje kamion, da li sebe vidi kao nekoga ko kamion „tovari ili istovara“ i/ili je u strahu da će ga kamion pregaziti, ili da će ga povrediti ukoliko se nađe kao pešak, ili kao vozač nekog drugog motornog vozila, u saobraćajnom udesu sa kamionom.

Sanjati kako u snu vidite kamion 

Kada ste sanjali kamion uopšte, na javi to označava da ste zbog nečega opterećeni ili zabrinuti, te i da su vaši problemi vrlo teški i veliki i da morate da uložite svu snagu i energiju kako biste ipak uspeli da ih nekako prebrodite ili razrešite.

Naime, ovakav san označava da ste „prepušteni sebi“ i da vam niko neće ili ne može pomoći, jer ste sami sebi stvorili prepreke i usporili napredak, te ste sasvim bespomoćni i očajni u pokušaju i da rešite sve „zavrzlame“, i da samostalno uspete da se „vratite na pravi put“.

Sanjati kako vi u snu vozite neki veliki kamion 

Ukoliko ste sanjali da vi u snu upravljate nekim vrlo velikim kamionom, na javi takav san znači, i da ste previše opterećeni prošlim greškama, i da pak vi ne uspevate da se usresredite na ono što je tek pred vama, te ste sasvim dezorjentisani, i da u nameri da rešite neke stare probleme, gubite ili fokus ili skrećete sebe sa realnih prepreka koje su vam realno opterećenje, i samo „tonete“ još i/ili dublje i više.

Nekada pomenuti san, može da se odnosi na to da ste previše opterećeni poslom i da uopšte nema vremena da se posvetite sebi i osobama koje volite, te ste uvek neraspoloženi i nervozni, i sve i/ili muke ili probleme, prenosite na svoju okolinu, pa vas ljudi izbegavaju, jer se stalno žalite i svima stvarate nemir, i negativnu atmosferu uopšte.

Sanjati kako se vi u snu vozite u prikolici kamiona 

Ako ste sanjali da se vi vozite u kamionu, ali ne u kabini kao suvozač, već u prikolici kao neki ili teret ili „prtljag“, ima značenje da ste nemoćni i sasvim usamljeni, i da vam je život vrlo težak, te da će vam biti potrebna pomoć prijatelja, ili savet kako da neke poteškoće prebrodite ili rešite.

Međutim, ovakav san često implicira i da ste prinuđeni da nekoga molite za oproštaj ili za drugu i šansu i poverenje, te da iako niste zaslužili, nećete biti ostavljeni bez „ruke spasa“, i uspećete pak brzo da ostvarite ciljeve, i bićete manje gordi i oholi, i umećete da cenite sve to što je neko za vas i učinio.

Sanjati kako vi u snu kupujete novi kamion

Kada ste sanjali kako u snu kupujete novi kamion, to na javi označava da ste pred vrlo velikim ili poslovnim ili nepovoljnim privatnim okolnostima, i da nikako nećete uspeti da pronađete rešenja, uprkos tome što ste se vi promenili i što ste pokušali na sve načine da se snađete i da pošteno i/ili časno postupate, i da se ne služite nikakvim prevarama i malverzacijama, jednostavno vam ništa i nikako neće „ići od ruke“, i dugo vremena ćete biti vrlo nesrećni i zabrinuti.

Sanjati kako vi u snu prodajete svoj stari i „dotrajali“ kamion 

Ako ste sanjali kako u snu prodajete kamion, koji je prešao puno kilometara, i koji je star i vrlo i dotrajao, ima na javi simboliku svađa, nemira, problema i gubitaka, te ne znači nikakvo dobro, ni u jednom vašem životnom aspektu.

Naime, koliko god da se vi trudite da budete istrajni, i da se ne nervirate, već da razmišljate dobro i pozitivno, neke stvari neće moći da se reše, i nikako nećete moći da krenete sa „mrtve tačke“, pa će i najbolje rešenje biti da se povučete i da od takve „sizifovske borbe“, i odustanete na vreme.

Sanjati da vam se kamion u snu pokvario i da ne možete da ga pokrenete 

Kada ste sanjali da vam se u snu kamion koji ste vozili pokvario, te da ne možete da ga upalite ni da ga pokrenete, na javi ima značenje da ste da ste potpuno nemotivisani i nesigurni u svoje ideje i potencijale, te da sami sebe sputavate, iako ste sasvim sposobni da neke uspehe i postignete i da sve svoje naume ostvarite uz malo više rada i ulaganja truda i znanja.

Sanjati kako u snu kamion ide ka vama velikom brzinom i da ste svesni da ćete poginuti 

Ukoliko ste sanjali da kamion ide prema vama, i da ne uspeva da se zaustavi, a vi ste paralisani od straha i ne možete da se pomerite i da počnete da bežite, te ste svesni da ćete vi izgubiti život, ima u javi konotaciju da ste pred vrlo velikim izazovima i/ili iskušenjima, a koje morate da vrlo i „stoički“ podnesete, i da ćete biti i kritikovani i/ili omalovažavani, ali da morate da se suočite sa svim takvim stvarima, kako biste ostvarili neki napredak, jer je u pitanju „prelomni trenutak“, i od njega vam zavisi budućnost u svim aspektima života.

Sanjati kako u svom snu vi trčite za nekim kamionom koji prevozi „vašu robu“ 

Kada ste sanjali da ste natovarili svoju robu ili neka materijalna dobra u kamion, te i da je on bez vas krenuo i vi pokušavate da ga sustignete i trčite za njim, na javi simbolizuje da ste vrlo ohola i gorda osoba, i da ste skloni da olako povredite i uvredite druge oko sebe, te uopšte ne razmišljate kako vaši postupci ili reči, na nekoga mogu da utiču.

Ovakav san označava vaše pokajanje, te želju i nadu da će vam neko oprostiti greške i uvrede, ili da će da vam ponovo pruži priliku da sve ispravite, ali da na žalost do takve situacije neće doći, te da ćete biti vrlo tužni i razočarani, ali i sasvim svesni da ste samo vi odgovorni, i za sve i krivi.

Loading...
loading...