Sanovnik jabuka – šta znači sanjati jabuku?

Jabuka je na javi voće koje je vrlo bogato vitaminima i biljnim vlaknima, ali se njena simbolika i pre odnosi na to da je ona opasnost ako je otrovna, ili ako je jabuka „meta na nečijoj glavi“, te ili može da označava deljenje sopstvenih dobara sa nekim drugim, ako se jabuka „deli na pola“.

Sanovnik i sanjarica – tumačenje i značenje sna – šta znači sanjati jabuku? 

Kao motiv je jabuka u snu dosta česta, a tačno tumačenje i značenje određenih snova o jabuci, i zavisi od toga da li onaj koji sanja jabuku nju u snu jede, baca, poklanja, kupuje, prodaje, te da li je jabuka otrovna, zelena, kisela, slatka ili je sasvim trula, bezukusna i „crvljiva“.

Sanjati kako u snu vidite jabuku 

Kada ste u svom snu videli jabuku, ili na stablu ili onu koja je ubrana, ima na javi konotaciju da ste vrlo pametna i domišljata osoba, te da se pre svega oslanjate na svoju mudrost i znanje, pa da zbog toga ubrzo možete da očekujete, i veliki napredak i uspeh baš na svim životnim poljima. 

Sanjati kako jedete slatku i zrelu jabuku u snu 

San u kome ste jeli sasvim lepu i zrelu jabuku, ima značenje da vas na javi očekuje period mira, i velikog blagostanja, napretka, bogatstva, bezbrižnosti i uživanja sa dragim i bliskim ljudima. 

Sanjati kako je jabuka koju jedete u snu kisela ili nedovoljno zrela 

Ako ste sanjali da jedete sasvim zelenu i kiselu jabuku, te ste nezadovoljni njenim oporim i jako lošim ukusom, ima značenje na javi da ste neko ko uopšte ne pazi šta i kome govori, i da olako i  možete da uvredite ili da povredite one osobe koje su vam uvek bile bezrezervna podrška i pravi oslonac i „zaleđina“. 

Sanjati kako u snu dobijate polovinu jabuke od neke osobe 

Ukoliko vam je u snu neko dao polovinu svoje jabuke, to implicira u realnosti da imate nekoga na koga uvek možete da računate i da se oslonite, te da ste zahvalni što posedujete prijatelje koji su i iskreni i vrlo požrtvovani kada ste vi u pitanju, i ne štede na savetima i na pomoći kada vam je to preko potrebno. 

Sanjati kako u snu sečete jabuku na jednake „kriške“ 

San u kome ste sekli jabuku na komade, implicira na javi da se previše fokusirate na sitnice i da niste u stanju da realno sagledate neku „celinu“ i problem, te da samo zaludno trošite i vreme ili energiju. 

Sanjati da vi u snu berete sazrele jabuke

 

Kada ste sanjali kako u snu berete jabuke sa stabla, te da su one sasvim zrele i krupne, označava na javi da ćete se uskoro ostvariti u poslu, i da ćete streći nagradu i bogatstvo, a kao rezultat svog velikog truda, i napornog rada i zalaganja. 

Sanjati kako u snu kupujete jabuke na pijaci 

San u kome ste kupovali jabuke, označava na javi da ste željni uspeha i slave, i da pokušavate da se nekim nemoralnim ili nelegalnim postupcima ostvarite „što pre“, te da zbog toga lako možete dospeti u velike nevolje i neprilike. 

Sanjati kako ste dobili u snu lepu i veliku crvenu jabuku 

Kada ste u snu od neke osobe dobili krupnu crvenu jabuku, to je na javi jasan simbol nekih novih i vrlo povoljnih prilika i šansi u profesionalnom smislu, te da ćete se ostvariti u nekim projektima i biti pohvaljeni i nagrađeni za svoj rad i trud. 

Sanjati kako jedete ili vam neko daje sasvim trulu ili crvljivu jabuku 

San u kome vam neko daje na poklon crvljivu jabuku, te je vi jedete, označava na javi da ste vrlo i naivni i lakoverni, i da vas je sasvim lako i prevariti i izmanipulisati, te da će vas osobe kojima ste verovali i slagati i sasvim iskoristiti, i beskrupulozno ostaviti „na cedilu“.

Sa druge strane, ako ste od nekoga dobili u snu jabuku koja je trula, ima konotaciju da ste osoba koja je sasvim nemarna i lenja, te da se ni jedan vaš plan neće ostvariti kako ste vi zamišljali, jer ste bili neodgovorni, i uopšte se niste trudili niti zalagali za svoj napredak, pa se bez razloga i/ili ljutite i ponašate se besno i razdražljivo prema osobama sa kojima radite, i njima prebacujete svu krivicu i odgovornost. 

Sanjati kako vam neko poklanja „otrovanu“ jabuku u vašem snu 

Ako ste u snu od neke osobe na poklon dobili otrovanu jabuku, na javi to ima konotaciju da ste i  vrlo i naivni i lakoverni, te da imate ozbiljne i opasne neprijatelje, koji na svaki način teže da vas sputaju, i da vas kompromituju i naruše vaš ugled i poštenje, a koje imate u svom okruženju. 

Sanjati kako vi prodajete jabuke u snu 

San u kome ste vi nekome prodavali jabuke, označava u zbilji da ste spremni da pomognete, i da svakome učinite dobro, ali da sebe uopšte ne cenite dovoljno, i da drugima dajete i više nego što i realno zaslužuju, te da ćete vi ostati sami i bez podrške, a kada se pak nađete u nekoj nevolji.

Loading...
loading...