Sanovnik držanje za ruke – šta znači sanjati držanje za ruke?

Na javi je držanje za ruke neki simbol podrške ili pomoći, te je sinonim za ljubav, prijateljstvo, te za oslonac i dobrodušnost, i označava osobe koje su uvek spremne da nekome pomognu, i da se i plemenito i nesebično žrtvuju za tuđu dobrobit i sreću.

Sanovnik i sanjarica – tumačenje i značenje sna – šta znači sanjati držanje za ruke? 

Simbolika sna u kome se neko drži za ruke sa nekom drugom osobom, zavisna je od velikog i/ili broja faktora, te i konkretnih situacija i događaja u kojima se takav san i sanja, te će njegova bliža i tumačenja i značenja biti data u nastavku ovog teksta.

U nastavku pročitajte šta mogu značiti snovi u kojima se javlja motiv držanja za ruke.

Sva tumačenja uzimajte sa rezervom.

Sanjati da se vi sa nekim držite za ruke 

Ukoliko ste sanjali da se sa nekim u snu držite za ruke, na javi označava da ste vrlo usamljeni i da vam nedostaju i nežnost i bliskost, te da ste „željni“ pažnje i ljubavi, i da težite da se ostvarite kao osoba i u privatnom i u polsovnom aspektu, i da očekujete neku sreću i radost jer ste je zaslužili. 

Sanjati kako vidite osobe koje se drže za ruke u vašem snu 

Kada ste sanjali da se neke druge osobe u vašem snu drže za ruke, to je simbol na javi da ste vi vrlo veran i odan prijatelj, te da ste uvek spremni da svakome pružite pomoć i podršku, i da niti očekujete zahvalnost, niti neku kontra-uslugu za takva svoja plemenita dela. 

Sanjati da se držite za ruke sa svojom voljenom osobom 

San u kome se vi držite za ruku sa svojim emotivnim partnerom, može da označava neka nova poznanstva i romantične susrete ako ste na javi „slobodni“, ili da implicira neki vaš podsvesni i strah ili strepnju, da će vas osoba koju volite prevariti ili napustiti, te da se trudite da joj ugađate i obasipate je nežnošću i pažnjom. 

Sanjati da se držite za ruke sa nekim koga ne poznajete 

Ako ste sanjali da se u snu vi držite za ruke sa nekim koga uopšte i ne poznajete, na javi to i ima značenje da ste osoba koja je uvek spremna na neke nove izazove i prilike, te da olako sklapate i nova poznanstva i prijateljstva, jer ste vrlo otvorena i komunikativna osoba, koja veruje u ljudsku dobrotu, i svet oko sebe posmatra na sasvim pozitivan, a nekada i na preterano „ružičast“ način. 

Sanjati da pomažete nekom tako što ga držite za ruku 

Simbolika sna u kome vi nekoga držite za ruku kako biste mu pružili pomoć ili podršku, na javi nije dobra niti pozitivna, te implicira da će vas neko ostaviti „na cedilu“, kada vam podrška i/ili pomoć i savet budu vrlo potrebni, te da ćete zbog toga zapasti u velike nevolje i neprilike, jer vi sami niste sposobni da se snađete, u nekim nepredviđenim okolnostima koje su vam „nove“. 

Sanjati da se držite za ruke „dok igrate u kolu“ 

Ako ste sanjali da ste se „uhvatili u kolo“, te da se vi držite za ruku sa osobom do koje i igrate, na javi ima konotaciju da ćete doživeti neka vrlo neprijatna iznenađenja ili gubitke, te da ćete biti ili vrlo nesrećni ili zabrinuti, i da ćete pokušati da potražite savet i pomoć od prijatelja ili porodice. 

Sanjati da se držite za ruke sa nekim ko je vaš neprijatelj 

San u kome se vi držite za ruku sa svojim neprijateljem, ima konotaciju na javi da ste neko ko je razuman i sasvim sposoban da sagleda stvari na pravi način, te da razumete tuđe greške i mane i da niste skloni da bilo kome sudite ili da nekoga kritikujete, već ste uvek spremni da pomognete. 

Sanjati da se držite za ruke sa više osoba, a kako biste uspeli da savladate neki uspon 

Kada ste sanjali kako se držite za ruku sa osobama koje pokušavaju da sa vama savladaju neki ili uspon ili prepreku, na javi ima simboliku da ste osoba koja nije sklona da bude „timski igrač“, te i da treba da se malo više i bolje prilagođavate situacijama u kojima se nađete, a kako biste uspeli da sa saradnicima ili poslovnim partnerima, postignete zajednički cilj i ostvarite napredak.

Loading...
loading...