Sanovnik delfin – šta znači sanjati delfina?

Delfin je životinja iz porodice sisara, i označava vrlo pametnu i razdraganu vrstu, te je sinonim za neku bezbrižnost i radost ili igru, ali često simbolizuje preveliko poverenje i u ljude i u neke loše i neprijateljski nastrojene životinje, te zbog svoje lakomislenosti i predusretljivosti, biva žrtva ili postaje povređen i ugrožen, od strane raznih i opasnih neprijatelja koji ga lako prevare i unište.

Sanovnik i sanjarica – tumačenje iznačenje sna – šta znači sanjati delfina? 

Iako su snovi o delfinima relativno retki, te se povezju sa osobama koje su ili moreplovci ili koje su ribolovci i „morski vukovi“, simbolika ovakvih snova je obično dobra i pozitivna, i označava osobe koje su druželjubive i vrlo prijateljski nastrojene prema svima, ali koje često bivaju olako i prevarene i izmanipulisane, u svojoj želji i potrebi da sve oko sebe posmatraju kao dobre ljude ili verne prijatelje, i sasvim dobronamerne i odane saradnike.

Sanjati da vi u snu vidite delfina 

Ukoliko ste sanjali da ste u snu videli delfina, to označava u zbilji da ste osoba koja je vrlo dobra i „pozitivna“, i da ste sasvim predusretljivi i želite da svima pomognete i da svakome prenesete ili svoju snagu volje ili energiju kojom „zračite“, te da ste vrlo voljeni i da ste uvek omiljeni svima u svojoj okolini.

San o delfinima po nekim drugim tumačenjima, može da implicira da ste u nekom periodu realne spoznaje sebe, te prihvatanja sopstvenih vrlina i mana, i da nastojite da se u svakom smislu vrlo i usavršavate i „razvijate“, te da postanete osoba koja je bolja i srećnija u svakom svom životnom i polju i aspektu.

Sanjati kako u snu plivate sa delfinima i da se sa njima igrate u vodi 

Ako ste sanjali da u snu plivate okruženi jatom delfina, te vas oni vrlo zabavljaju i sa vama se baš rado i druže i igraju, na javi označava da ste pred nekim skorim i lepim i uspešnim dešavanjima, i da ćete uspeti da popravite odnose sa ljudima do kojih vam je stalo, kao i da ostvarite sve svoje ili želje ili ciljeve, i da ćete biti sasvim srećni i bezbrižni u periodu koji sledi.

Sanjati kako vidite delfina koji „skače iz vode“ i koji pravi akrobacije i vrlo se „zabavlja“ 

Kada ste u svom snu videli nekog delfina koji je sasvim radostan i bezbrižan, te iskače iz vode ili pokušava da vas zadivi i zabavi svojim „akrobacijama“, označava u realnosti neke vrlo iznenadne i neočekivane prilike koje će vam se ukazati, te da ćete njihovim prihvatanjem, uspeti da ostvarite i neki napredak, i da realizujete sve svoje planove.

Takođe, pomenuti san implicira da ste sasvim ispunjeni i srećni u svim životnim aspektima, te da imate i veliku sreću u ljubavi i u odnosima sa svojim prijateljima i porodicom, kao i da su osobe i sa kojima sarađujete i koje su vam nadređene vrlo zadovoljne vašim radom i zalaganjem, te može da se dogodi i neko skoro unapređenje, ili veliki finansijski dobitak, te i neka nagrada i pohvala.

Sanjati kako vas delfin nosi kroz vodu na svojim leđima 

Ukoliko ste sanjali da „jašete“ delfina, i da ste sasvim srećni što na njegovim leđima „sečete vodu i morske talase“, ima na javi konotaciju da ćete ostvariti neka vrlo značajna nova poznanstva, kao i da ćete da se iskreno „povežete“ i sprijateljite sa nekim osobama, o kojima niste imali baš i lepo mišljenje, i/ili ste imali neke predrasude, te ste nakon što ste ih upoznali shvatili da su to sasvim i dobri i pošteni ljudi, i da vas je prvobitni osećaj potpuno „prevario“.

Sa druge strane, ovakav san može da ima simboliku da ste u zbilji vi osoba koja je puna nadanja i optimizma, te da u svakoj situaciji pokušavate da pronađete nešto lepo ili dobro, i da ćete takvim svojim stavom, lakše prebroditi neke prepreke i probleme, jer vama u suštini nikada ništa nije niti „teško“ ni mučno, i vi jednostavno „volite život“, i sve ono što neki novi dan sa sobom donosi.

Sanjati da vi u snu hranite delfina i da mu bacate ribice koje on „hvata u vazduhu“ 

San u kome vi delfina hranite, te mu bacate sitne ribice, a koje on pri svakom svom „izranjanju“ i baš lako i sasvim spretno hvata, na javi ima simboliku da ste voljni i spremni da svakome sasvim iskreno pomognete, i da ste osoba koje je vrlo plemenita i dobra i da za svoja dela ne očekujete ni pohvale niti „kontrausluge“.

Po nekim sličnim tumačenjima pomenutog sna, on može da implicira da će vama neko ko je vrlo iskren i dobar prijatelj, ponuditi podršku i pomoć, te da ćete uz nečije savete i „vetar u leđa“, vrlo lako da ostvarite sve svoje naume, i da ćete biti zahvalni i srećni, što takve osobe imate uz sebe.

Sanjati da ste vi u snu povredili ili ste ubili delfina 

Ako ste sanjali da ste u snu teško povredili ili da ste ubili delfina, i da vam je vrlo žao dok gledate kako on umire „pred vašim očima“, na javi to simbolizuje da ste nekoga povredili ili uvredili, te i da se veoma kajete zbog nekih svojih reči ili postupaka.

Takođe, pomenuti san dosta često implicira da ste osoba koja je sasvim usamljena i tužna, te i da nemate iskrene prijatelje, ili nekoga sa kime biste mogli da se družite i da podelite i svoje brige ili radosti i sreću, a vi ste upravo jedini „razlog“ takvoj svojoj situaciji, jer ste sasvim skloni da sebe sažaljevate, i da na sve u životu gledate „crno i negativno“, te takvom svojom „mračnom i lošom energijom“, lako udaljavate svakoga ko pokuša da vam se „približi“, i da se sa vama „poveže“.

Sanjati kako u snu pokušavate da uhvatite delfina koji od vas beži 

Ukoliko ste sanjali da pokušavate da uhvatite delfina, te ga jurite kroz vodu, ali vam on uporno i vrlo brzo izmiče, na javi ima konotaciju da ste željni promena i novih avantura, te da vam je vrlo dosadila stalna borba i svakodnevni problemi na koje nailazite.

San često označava na javi, i da veoma čeznete za mirom i srećom, ali vam ona nekako uvek lako „promakne“, i vi nastavljate da se „vraćate na početak“, i da živite rutinski, i vrlo ste i opterećeni, te ste sasvim i nezadovoljni i nesrećni u svakom svom životnom polju.

Sanjati da u snu vidite delfina koji je mrtav 

Kada ste u snu videli da je delfin mrtav, te da se „nasukao na obalu“ i uginuo, ima u zbilji jasno značenje, i implicira da ćete sa nekim bliskim osobama da sasvim prekinete kontakt, te da ih lako od sebe i udaljite, a sve zbog nekih vaših grešaka i propusta, kojima ste osobe koje su vam drage, i povredili ili osramotili, i one nisu u stanju da vam to oproste, i da samo „pređu“ preko svega.

Loading...
loading...