Sanovnik dečko – šta znači sanjati dečka?

Dečko ili emotivni partner sa kojim je neka ženska osoba u vezi, označava potrebu da se ostvari i povezanost i ljubav, te da se dobije podrška, nežnost, oslonac, neko sa kim se može ostvariti vrlo lepo razumevanje i prisnost, i uzajamno „davanje“ i sigurnost, ili utočište od problema i nevolja.

Sanovnik i sanjarica – tumačenje i značenje sna – šta znači sanjati dečka? 

Snovi o dečku se odnose na one ženske osobe koje su ili u stabilnoj vezi, pa svoju sreću i radost prenose i u snove, ili pak podrazumeva nečiju želju da pronađe idealnog romantičnog partnera ili „srodnu dušu“, te će najčešća značenja i tumačenja ovih snova biti data u daljem tekstu, shodno i određenim konkretnim i situacijama i događajima, u kojima se dečko u snu vidi ili sanja.

Sanjati da u snu vidite svog dečka 

San u kome vidite svog dečka, nevezano za to da li ste na javi još uvek sa njim u vezi ili niste, ima simboliku koja je lepa i pozitivna, te najavljuje skoru sreću, emotivnu ispunjenost, napredak i veliko zadovoljstvo, mir i harmoniju i u ljubavi i u profesionalnom i finansijskom smislu. 

Sanjati kako nemate dečka 

Ukoliko ste sanjali kako nemate dečka, a na javi ga imate, označava da ste sasvim neispunjeni i usamljeni, te da razmišljate o nekim promenama, ili sasvim drugačijim ciljevima, koje imate i u poslu i u privatnom polju života, i da ćete napokon „preseći“ stare i nesvrsishodne veze i krenuti napred i „ne osvrćući se za sobom“. 

Sanjati kako razgovarate sa svojim dečkom u snu 

San u kome vi vodite neki konstruktivan razgovor sa svojim dečkom, na javi simbolizuje neki ili skori napredak i uspeh u poslu ili privatnom polju, te da ćete ili dobiti unapređenje, ili da će vaša emotivna veza da ubrzo „pređe na neki ozbiljniji nivo“, u smislu veridbe ili venčanja. 

Sanjati kako u snu vidite tuđeg dečka 

Kada ste sanjali da u snu vidite nečijeg tuđeg dečka, te da ste u njega i potajno zaljubljeni, ali je on i zauzet i time vam je „zabranjen“, ima na javi konotaciju da ste osoba koja je vrlo zavidna i ljubomorna na druge, te da težite da ostvarite napredak i moć iz potpuno pogrešnih pobuda, te da se nekome dokažete i pokažete, umesto da sve što postižete i radite, prvenstveno stvarate za sebe. 

Sanjati da vam se dečko u snu ne dopada i da želite da „raskinete“ sa njim 

Ako ste sanjali da vam se dečko sa kojim ste u vezi u snu ne dopada, te da želite da sa njim baš i prekinete svaki kontakt, na javi ima konotaciju da na vas vrlo negativno ili loše utiču neke osobe iz okruženja, koje smatrate prijateljima ili dobrim saradnicima, te da je bolje da se od njih udaljite jer vam samo stvaraju osećanje nemira i nezadovoljstva. 

Sanjati da se u snu svađate sa dečkom 

Ukoliko ste sanjali kako se u snu svađate sa svojim dečkom, vi ste po pravilu i na javi afektivna i vrlo konfliktna osoba, i olako ulazite sa svakim u verbalne sukobe, te vam je strano da probleme i nesuglasice rešavate mirnim razgovorom, i da staloženo nekoga saslušate i da se posavetujete. 

Sanjati da ste se pomirili sa bivšim dečkom 

San u kome ste se vi pomirili sa svojim bivšim dečkom, označava na javi neka nova poznanstva i baš iskrena prijateljstva, koja se sasvim nenadano mogu pretvoriti u „nešto više“, te da očekujete i neku skoru romansu i emotivno ispunjenje sa osobom koju ste tek i upoznali, ali odmah i olako i razumeli i zavoleli. 

Sanjati da ste ljuti na svog dečka i da ga ignorišete 

Kada ste sanjali da ste sasvim ljuti na svog dečka i da ga ignorišete, na javi označava neke skore i neuspehe i propast vaših poslovnih planova i projekata, jer ste se upustili u nešto čemu niste vi ni „dorasli“, niti ste sposobni da rešite probleme i nepredviđene prepreke, na koje stalno nailazite, te je i bolje za vas da na vreme odustanete i da se povučete. 

Sanjati da vam je u snu dečko bolestan ili mrtav 

San u kome je vaš dečko mrtav, označava da ste potisnuli neka svoja osećanja i da ste zanemarili sebe i svoje potencijale ili želje, sa namerom da ugodite drugima i da se prilagodite nečijim vrlo i različitim i željama i idejama, koje vama nikako nisu svojstvene ni uobičajene, te ste u pak svemu tome i uspeli da „izgubite sebe“.

Sanjati kako vas je u snu dečko „bez reči“ i objašnjenja ostavio 

Kada ste sanjali da vas je u snu dečko iznenada ostavio, ima na javi značenje da ste previše i/ili okupirani poslom i obavezama, te da ni vreme ni pažnju ne posvećujete dovoljno, osobama koje su vam drage i do kojih vam je stalo, i da one za takvo vaše ponašanje uopšte nemaju strpljenja i razumevanja.

Sanjati da vas je u snu dečko prevario sa nekom drugom devojkom 

Ako ste sanjali da vas je dečko u snu prevario, to na javi označava da ste okruženi osobama i/ili koje vas lažu ili koristre, te da treba da promislite kome verujete i kome odajete sve svoje tajne i da one koji su se dokazali kao manipulatori i izdajice, bez razmišljanja odmah udaljite od sebe.

Loading...
loading...