Sanovnik čamac – šta znači sanjati čamac?

Čamac je na javi simbol pustolovine, novih izazova i avantura, te je sinonim za nečiju želju da ili istraži nepoznato ili da se „otisne“ u nešto neobično i sebi nesvojstveno, sa željom da prevaziđe i podsvesne strahove, i da ispolji skrivene potencijale, talente i kreativnost.

Sanovnik i sanjarica – tumačenje i značenje sna – šta znači sanjati čamac? 

Iako je u snovima čamac dosta redak motiv, sama simbolika snova može biti pozitivna i potpuno i negativna, a prema konkretnim situacijama i direktnim događajima sa kojima je čamac u snu ili jasno povezan, ili prema načinu na koji se on u snovima „vidi“.

Sanjati da u snu vidite neki čamac 

Ako ste u snu videli čamac, na javi to označava dobar i vrlo harmoničan period koji vam sledi, kako u poslu, tako i na privatnom životnom aspektu. 

Sanjati da u snu vi upravljate čamcem 

Kada ste sanjali kako u snu vi upravljate čamcem, ima na javi konotaciju da ste osoba koja je baš svesna svih i potencijala i rizika, te ste spremni da preuzmete odgovornost za sve svoje postupke i da delujete „u skladu sa situacijom“ u kojoj se nađete, jer ste vrlo snalažljivi i sposobni da se lako i izborite sa svakom poteškoćom ili problemom. 

Sanjati da se vozite u motornom čamcu 

San u kome se vi vozite u motornom čamcu, koji ide vrlo brzo i „seče talase“, na javi implicira ili neku povoljnu i vrlo isplativu poslovnu priliku, ili pak neku novu i skoru emotivnu vezu, te i koja će vas sasvim i ispuniti, i ostvariti sve vaše želje i očekivanja. 

Sanjati da je čamac u vašem snu „pukao na pola“ i puni se vodom 

Simbolika sna u kome je vaš čamac pukao i propušta vodu, te vi u njemu počinjete da tonete, ima na javi lošu simboliku, i označava velike brige i probleme, te stalni stres i napetost, pa i moguće i zdravstvene probleme, pa je preporuka da se malo manje opterećujete sitnicama, i da se opustite i rasteretite sebe. 

Sanjati da ste sami u čamcu na otvorenom moru 

Kada ste sanjali da se nalazite sasvim sami u čamcu na pučini, te vas je strah da ćete potonuti i nećete moći da doplivate do obale niti da pozovete pomoć, ima na javi simboliku da ste osoba i koja je u stalnim strahovima i nedoumicama, i da se bojite i sebe i svakog svog postupka, a to je i osnovni problem koji vas sputava i koji vas sprečava da krenete napred i da se ostvarite u životu. 

Sanjati da se vozite u „prepunom“ čamcu 

San u kome ste vi u nekom prepunom čamcu, koji se ili ljulja pod teretom, ili pak počinje da se i prevrće, na javi označava da je potrebno da poradite na svom „timskom duhu“, te da potražite ili pomoć ili savet kada ste u neprilikama, jer niste u mogućnosti da sve i uvek obavite sami. 

Sanjati da u snu kupujete novi čamac 

Ukoliko ste sanjali da kupujete neki novi čamac, i želite da se otisnete u pustolovinu, ima na javi jasnu konotaciju da ste spremni da prihvatite neke nove projekte ili rizike, te da ste sposobni da i istrajete i da se snađete u nekim nepredviđenim okolnostima, pošto ste vrlo spretna osoba. 

Sanjati da popravljate stari čamac 

Kada ste sanjali da popravljate svoj stari čamac, na javi ima simboliku da se kajete za neke stare i postupke i pogreške, te da ćete od nekoga da zatražite oproštaj i novu priliku, jer ste postali jako i svesni i razumni, i želite da se nekome iskupite za to što ste ga povredili ili razočarali. 

Sanjati da ne uspevate da pokrenete čamac u snu 

San u kome vi nikako ne uspevate da pokrenete svoj čamac, jer on ili neće da upali ili vi veslate i na potpuno pogrešnu stranu, na javi ima značenje da ste vrlo nestrpljivi kao osoba, i da želite da i „preskočite“ neke prepreke i probleme, i nikako niste svesni da je potrebno i vreme i trud da se ili nešto reši, ili da se stvari poprave i vrate na „pravo mesto“. 

Sanjati da spavate u čamcu 

Simbolika sna u kome vi spavate u čamcu, na javi je vrlo implikativna i označava da ste osoba ili koja se oseća odbačeno ili usamljeno, te ste u stalnim pokušajima da se prilagodite drugima, lako i sasvim „izgubili sebe“, i nikako ne uspevate da se snađete u životu i da se „pokrenete napred“. 

Sanjati da ste u čamcu koji pliva „na suvom“

Ako ste sanjali da plovite u čamcu, ali po suvom, te da vam nije jasno kako se uopšte i krećete, u javi označava da ste pred nekim velikim i neprijatnim iznenađenjima, i da ćete se sasvim i ubrzo razočarati i osetiti nemoćno i nespokojno, jer će da vas povrede osobe od kojih se tome najmanje budete nadali.

Loading...
loading...