Sanovnik burma – šta znači sanjati burmu?

Burma je na javi simbol kojim se „obeležava“ nečije stupanje u brak, te je tako i u „prenesenom“ smislu vezana za nešto trajno, neraskidivo i večno, pa takođe može da se istumači kao neki vid povezanosti i /ili da znači neku posvećenost, privrženost, predanost i poverenje.

Sanovnik i sanjarica – tumačenje i značenje sna – šta znači sanjati burmu?

Iako su snovi u kojima se viđa burma dosta retki, te se najčešće i odnose baš na one osobe koje uskoro i treba da se na javi venčaju, i tada je i simbol ljubavi i nadanja, te i ispunjenja velikih i iskrenih osećanja ili datih obećanja, same situacije u kojima je burma u snu dominantan motiv su vrlo „žive“ i upečatljive, te se i vrlo zanimljivo mogu protumačiti u raznim sanovnicima ili sanjaricama.

Sanjati kako u snu vidite burmu na svom prstu

Ukoliko u snu vidite na svom prstu burmu i to vam pričinjava i ponos i zadovoljstvo, takav san na javi ima značenje da ste veoma nekome ili nečemu posvećeni i predani, te da ste sasvim uvereni u svoje stavove i ideje.

Takođe, san može da implicira i da ste osoba koja uvek drži svoja data obećanja, i da vas zbog vašeg jakog i vrlog karaktera mnogi i poštuju i veoma vas cene i žele da im budete ili poslovni saradnik, ili blizak prijatelj ili vas pak neke osobe potajno priželjkuju za svog emotivnog partnera.

Sanjati da ste izgubili svoju burmu

Kada ste u snu izgubili svoju burmu, te nikako ne uspevate da je pronađete i zbog toga ste veoma tužni i pod prevelikim ste stresom, takav san na javi označava da ste veoma sumnjičavi u vezi svog partnera i da verujete da vas on vara ili da vas je izdao na bilo koji način.

Sa druge strane, ovakav san može da znači I da ste vrlo afektivna osoba, te i da su u bliskoj budućnoti mogući sukobi sa vama dragim osobama koje su vam ili prijatelji ili članovi porodice, te i da vas u svakom smislu očekuje vrlo naporan i težak period koji je pred vama.

Sanjati da ste polomili ili oštetili burmu

Ako u snu vidite da je vaša burma polomljena ili pak da je oštećena, te da morate da je nosite zlataru na popravku, to u zbilji označava najčešće da prolazite kroz neke velike emotivne krize ili da se preispitujete u vezi svojih odluka koje su vezane za osnivanje sopstvene porodice, za sklapanje braka i/ili za dobijanje potomstva.

Drugačije tumačenje istog sna na javi, označava da ste u bliskoj budućnosti „pod velikim rizikom“ da se vi na nekoga vrlo naljutite ili da će vas neko ko vam je drag ili blizak sasvim razočarati.

Takođe ovaj san “najavljuje” vaše nemire i neke “slutnje”, te da će vam osećanja biti vrlo pomešana i da nećete biti sigurni kako da postupite, da li da saradnicima, prijateljima ili čak i članovima najuže porodice koji su vas izneverili, oprostite ili da se sa njima „razračunate“ i da ih zauvek i „izbrišete iz svog života“.

Sanjati da vam je burma suviše velika i da vam spada sa prsta

Ukoliko je burma koju ste u snu probali previše velika za vaš prst, te ste u strahu da je ne izgubite i stalno gledate „da li je ona tu“, u realnom životu simbolizuje da ste nečim ili preopterećeni ili da ste pod nekim velikim stresom i brigama.

Ovakav san može da znači i to, da ste odlučili da mir i utehu pronađete kod svojih prijatelja ili da se pak na neko  vreme „sklonite“ kod svoje najuže porodice, sve dok neki nepovoljni period ne prođe ili dok se vi ne budete osetili dovoljno spremno da se sa nekim osobama ili pak sa određenim situacijama i suočite.

Sanjati da vam je burma premala i da ne uspevate da je stavite na prst

Kada je burma u vašem snu neodgovarajuće veličine, te vam je mala i ne možete da je stavite na prst na kome se inače simbolično i nosi, na javi je to znak da niste sasvim sigurni u svoja osećanja prema nekom ili da ste u strahu da ne napravite neku manju ali vrlo ozbiljnu grešku na poslu, koja vam može lako i brzo ugroziti čitav „proces“ u koji ste uložili veliki trud i rad.

Sanjati da ste pronašli nečiju tuđu burmu koja je izgubljena

Ukoliko ste vi u snu pronašli nečiju izgubljenu burmu, te imate neodoljivu želju da je „isprobate“ i da je stavite na svoj prst, taj san na javi ima konotaciju da ste vrlo zavidni i da želite da zauzmete nečije mesto u profesionalnom ili u privatnom životnom polju.

Pomenuti san nekada znači, i da ste vrlo ljubomorni što neka osoba ima od vas nešto bolje ili veće i više, pa da ste vrlo skloni da je ogovarate i da joj narušavate ugled ili čast koju ima kod drugih ljudi.

San takođe može da implicira da ste uspeli da na javi pronađete nečiju izgubljenu dragocenost, ili da ste vi pak nekome pomogli ili mu dali dobronameran savet, pa da će vam ta osoba biti vrlo zahvalna ili da ćete steći dobrog prijatelja, koji će vama da bude oslonac onda kada se najmanje tome budete nadali.

Sanjati kako ste skinuli svoju burmu

Kada sanjate kako ste u snu sa svog prsta skinuli burmu, takav san na javi može da ima dvojaku i veoma različitu simboliku, te da označava da ste ili iza sebe ostavili neki veliki teret i probleme, ili da ste rešili da zaboravite na sve što vas sputava.

San označava to, da ste sasvim spremni za neka nova iskustva i doživljaje na svim ili na većini životnih aspekata, dok sa druge strane simbolika sna koji je pomenut, može da implicira da se na javi vi u svojoj emotivnoj ili bračnoj zajednici osećate ili zapostavljeno ili sputano.

Sam čin skidanja burme i ima simboliku da ste spremni da se izborite za svoje stavove, ili pak da ste smogli hrabrosti da „presečete“ neke stvari koje su vezane za vaša osećanja i da ćete sa svojim partnerom rešavati neka vrlo važna stanja ili pitanja u skorijoj budućnosti.

Sanjati kako je vaša burma ukradena

Ako ste sanjali da vam je u snu neko ukrao burmu, te da ste se zbog toga veoma rastužili i „potresli“, na javi takav san označava da ćete se suočiti sa nekim problemima i poteškoćama u vezi ili u svom braku, te da nemate dovoljno „sluha“ i razumevanja za želje i potrebe svog emotivnog saputnika, i da su i moguće burne svađe i veliki konflikti, čak i za najmanje ili za neke sasvim nevažne probleme i situacije.

Sanjati kako birate ili kupujete burmu sa svojim emotivnim partnerom

Simbolika sna u kome vi sa svojim partnerom ili pak sasvim sami birate zlatnu burmu za svoje venčanje, i odlučili ste se da je kupite, veoma je na javi pozitivna i dobra, te se odnosi na sticanje nekog  velikog i/ili jako iznenadnog bogatstva, te i na neke nove poslovne prilike koje će vam se u bliskoj budućnosti ukazati i koje ne biste trebali da propustite jer su vaša šansa za veliki napredak i postizanje veoma dobre pozicije u društvu.

Loading...
loading...