Sanovnik bubamara – šta znači sanjati bubamaru?

Bubamara je na javi vrlo koristan insekt, jer pre svega jede štetne biljne vaši, a sa druge strane je po ljude sasvim bezopasna i lepa buba, za koju se veruje da donosi sreću i ispunjenje želja, ako je baš na vas „sletela“, te ako je vi pustite i ne ubijete, već dok ona odleće, poželite neku tajnu želju.

Sanovnik i sanjarica – tumačenje i značenje sna – šta znači sanjati bubamaru? 

Mada u snovima bubamara nije toliko čest motiv, snovi u kojima se ona „sreće“ su vrlo „šareni“ i upečatljivi, te i njihova simbolika zavisi od toga kako se bubamara u snu i doživljava, kao i kako i na koji način je ona „tačno povezana“ sa osobom koja je sanja.

U nastavku teksta pročitajte šta znače snovi u kojima se pojavljuje bubamara.

Sanjati da u snu vidite bubamaru 

Kada ste vi u snu videli bubamaru, to implicira da ćete ostvariti velike poslovne uspehe i važna postignuća, a sa malo i truda i zalaganja, jer ćete dobiti projekat ili posao koji vas sasvim usrećuje i ispunjava, i sa uživanjem i zadovoljstvom ćete sve da radite, pa nećete ni osetiti umor ili napore, jer ćete biti ushićeni što ste dobili priliku da se istaknete i dokažete. 

Sanjati da vam je u snu bubamara sletela na dlan 

Ako ste sanjali da ste videli bubamaru koja vam je sletela na dlan, na javi to označava neke skore dobre i lepe vesti ili događaje u svim vašim životnim aspektima, te da ćete biti vrlo srećni i veseli i uživati u miru i harmoniji sa najbližim članovima svoje porodice, ili sa prijateljima i partnerom.

Sanjati da vam je bubamara odletela sa dlana 

Ukoliko ste sanjali da vam je bubamara odletela sa dlana, to na javi označava neki skori rastanak i pre svega se odnosi na prekid neke ljubavne veze, ali može da implicira, i da ćete se pozdraviti sa osobama koje su zbog posla ili nekog privatnog postignuća, odlučile da se odsele u neku drugu zemlju, i da će vas ubrzo i „razdvojiti daljina“. 

Sanjati da vidite bubamaru koja ima nekarakterističnu boju ili izgled uopšte 

Ako ste sanjali da u snu vidite neku bubamaru, ali da ona uopšte nije karakterističnog izgleda, niti ima crvenu boju i „tačkice“ po sebi, označava na javi da vi živite u nekoj zabludi, te da će ili vaše „osvešćenje i otrežnjenje“ biti vrlo bolno i neprijatno, kada shvatite i prihvatite da ste nekoga i/ili pogrešno procenili, ili da ste se „zaleteli“ u neke nepredviđene i nepovoljne poslovne projekte. 

Sanjati da ste uhvatili bubamaru u svom snu 

Kada ste sanjali da ste u snu uhvatili bubamaru i ne želite da je oslobodite i da je pustite da odleti, ima na javi značenje da ste sebični i samoživi, te da samo „gledate“ sebe i da uopšte ne mislite na tuđa osećanja, ili na to da nekoga svojim postupcima ili rečima možete povrediti i unesrećiti. 

Sanjati kako veliki broj bubamara leti oko vas 

San u kome ste videli da oko vas leti veliki broj bubamara, označava na javi da ste vi okruženi ljudima koji vas vrlo vole i cene, i da ste vrlo i srećni i ispunjeni, i živite u okruženju koje vas i sasvim ispunjava bezbrižnošću i mirom, te vam ništa ne „pada teško“, jer su na vas svi ponosni i dive se vašim sposobnostima, postignućima i dobroti, vrlinama i sjajnom karakteru koji imate. 

Sanjati kako ste u snu zgazili bubamaru 

Ako ste sanjali da ste u snu vi zgazili i ubili bubamaru, na javi to označava da ste osoba koja je ili ispravna i vrlo poštena, ali da ćete biti za nešto nepravedno optuženi, i da ćete pokušati da se baš i opravdate i da dokažete svoju nevinost, te i zatražiti podršku ljudi koji vas dobro poznaju, da oni i „svedoče“, da ste vi osoba koja nikada ne bi počinila bilo šta što je nemoralno i/ili neispravno.

Sanjati kako ste u snu slučajno progutali bubamaru 

Ukoliko ste sanjali da ste u snu sasvim slučajno progutali bubamaru, ima na javi konotaciju da ćete se zbog nekih svojih reči pokajati, te da ćete morati i da „progutate“ svoj ponos, i da svima priznate greške koje ste počinili, ali da ćete osetiti i olakšanje kada se oslobodite laži i kada dođe trenutak da počnete sasvim drugačiji i ispravniji život, koji nije ispunjen obmanama i prevarama.

Loading...
loading...