Sanovnik brkovi – šta znači sanjati brkove?

Kao i brada, tako i brkovi u najvećem broju slučajeva predstavljaju odraz muževnosti, zrelosti, ulaska u neko doba ili u svet“odraslih“, te ponos onih koji ih imaju i potrebu da ih neguju i uređuju, te da tako i pokažu i da su vrlo pedantni i uredni, te i da se mogu sasvim lepo „starati“ o sebi.

Sanovnik i sanjarica – tumačenje i značenje sna – šta znači sanjati brkove?

Snovi o brkovima i nisu posebno česti, te oni koji se sanjaju i u kojima se brkovi nalaze kao glavna figura u nekoj konkretnoj situaciji, mogu da se protumače na vrlo različite i posve zabavne izanimljive načine.

Sanjati kako vidite neku osobu sa brkovima

Ako ste u svom snu videli neku vama poznatu ili nepoznatu osobu sa brkovima, to na javi ima značenje da ste vrlo srećni što poznajete nekoga ko je uspešan i sposoban, te da nekome ili zavidite ili ste veoma i ljubomorni na njegova postignuća i društveni ugled i poziciju.

Naime, pozitivna simbolika pomenutog sna, odnosi se na činjenicu da se vi na javi na neku osobu koja je vrlo uspešna u nekom području života, „ugledate“ i da volite da budete u njenom društvu kako biste od nje nešto i naučili, ili pak sa njom jednostavno volite da se družite jer je vrlo „pozitivna i puna energije“, te vam uvek daje korisne i mudre savete i „životna uputstva“.

Sa druge strane, dati san može da ima na javi i veoma lošu ili negativnu konotaciju, te da se odnosi na to da ste vi veoma na nekoga zavidni i da patite što niste postigli i u svom poslu ili u životu uopšte nešto još „bolje i veće“, te da vam je osoba koja vam je ranije bila pravi idol i na koju ste se i ugledali, postala „trn u oku“ i da u vama ima sposobnost da „uzburka i izazove“ sve negativne osobine koje imate u karakteru.

Sanjati kako vi u snu imate brkove

Kada sanjate kako u svom snu vi imate brkove, i da sebe „zagledate“ i procenjujete kako vam oni stoje, jer ste sasvim nenaviknuti da ih „nosite“, u javi taj san simbolizuje da ste vrlo gorda i prepotentna osoba koja uvek i prvenstveno misli na sebe i svoje potrebe.

Dakle, pomenuti san ima značenje da ste vi preveliki egoista na javi, te da ste veoma uobraženi i imate i „kompleks više vrednosti“, pa da ste vrlo cinična osoba koja je sklona da nekoga lako uvredi i da baš nije sklona da „bira reči“, pa ćete veoma lako da se nađete u situaciji da ostanete bez prijatelja, jer osobe iz vaše okoline počinju da vas izbegavaju, jer im ne prija vaša drskost i „prevelika sloboda“ da im se mešate u život, ili da ih stalno kritikujete ili omalovažavate i ismevate.

Sanjati „brkatu“ ženu

Ukoliko ste u svom snu videli kako neka ženska osoba ima vrlo velike ili jako izražene i guste brkove, te vam je sasvim neprijatno da u nju „gledate“ ili da sa njom komunicirate, jer vam njene „nausnice“ baš odvlače pažnju, to na javi ima konotaciju da ste se sasvim neprijatno iznenadili nečijim postupkom, ili da ste doživeli neku čudnu situaciju koja vas je „ostavila bez teksta“, pa da vas više nisšta u životu ne može lako „poremetiti“ niti vas zbuniti.

Ženska osoba koja u snu ima brkove, takođe na javi može da se odnosi na to da se vi osećate sasvim neprilagođeno ili neprihvaćeno, jer ste skloni da u nekim idejama ili postupcima odstupate od normi ili uobičajenog načina ponašanja, pa da vas smatraju svojevrsnim buntovnikom i osobom koja je skrajnuta sa „pravog i poštenog puta“.

Sanjati sasvim sede ili „bele“ brkove

Kada su brkovi u vašem snu sedi ili sasvim „obeleli“, taj san ima na javi negativnu simboliku, te označava da je nešto sasvim uzaludno, kao i da je vaše vreme baš  protraćeno i „bačeno“ na neke poslove koji vam neće doneti uspeh koji ste želeli.

Pomenuti san ima i simboliku nekih nadanja i želja koji se neće ostvariti, kao i velikih potencijala, koji su i olako „promašeni“ i koji su izgubljeni u ličnim strahovima od bobe za sebe, ili od truda i rada koji je ostao bez ikakvih rezultata.

Sanjati crne i vrlo guste ili dugačke i velike brkove

Ako ste u svom snu videli brkove koji su izrazito „crni“ i gusti, takav san u realnim okolnostima označava da ćete na neka svoja postignuća da budete vrlo ponosni, te da je pred vama period velikog ostvarenja, radosti, zadovoljstva i uspeha na svim životnim poljima.

Sa druge strane, ako su „crni“ brkovi koje ste u snu videli i vrlo dugački i „veliki“, taj san implicira na javi da ćete vi uspeti da ostvarite sve svoje planove i ciljeve, jer ste rlo predani i vredni, i jer ste sve podredili svom poslu i uspehu, pa ćete da dobijete vrlo lepe pohvale ili neke vredne nagrade za svoja dela i ideje, kao i da vam se sobe iz okoline veoma dive i da vas poštuju kao nekoga ko je veliki „inovator“ i sposoban i vrlo vredan radnik.

Sanjati kao vidite da neka druga osoba ili vi lično u snu brijete brkove

Kada ste u snu videli kako neko brije brkove, ili ste pak sanjali da vi brijete sopstvene brkove, i da ste ih sasvim obrijali, na javi takav san implicira da ste odlučni na neke velike promene u svom životu.

Naime, san u kome ste sasvim izbrijali brkove, označava da ste se rešili nekih svojih velikih strahova ili nedoumica, te da ste spremni da pokažete svoje „pravo lice“ i svoje potencijale, te da nemate nameru da se skrivate iza svojih nesigurnosti, ili iza tajni koje nosite u sebi, pa da će promene koje ste odlučili da preduzmete biti sasvim „radikalne“, i za osobe koje vas poznaju neočekivane i iznenadne.

Sa druge strane, isti san se često tumači i kao jedan vid olakšanja ili bezbrižnosti, i perioda bez stresa koji je pred vama, te da ćete da uživate u dugo željenom miru i slozi sa svojim dragim ljudima ili sa porodcom bez ikakve potrebe da se opterećujete nekim trivijalnostima, ili nevažnim problemima i „teškim“ ili lošim situacijama.

Loading...
loading...