Sanovnik bombone – šta znači sanjati bombone?

Bombone su na javi omiljena dečija poslastica, te simbolizuju šarenilo, nešto vrlo lepo i slatko, i daju osobama koje ih konzumiraju osećaj uživanja i zadovoljstva, te „podižu nivo šećera“ u krvi, i deluju na hormon sreće koji se pojačano luči pod uticajem moždanih signala.

Sa druge strane, kada se izuzmu sve napomenute „naučne činjenice“, bombone su simbol radosti, nečega slatkog i ukusnog, te znače i obilje, bezbrižnost, potrebu da se u nečemu iskreno nađe vrlo velika sreća i zadovoljstvo, i prestavljaju nešto što se poklanja ili deli sa osobama koje volite i/ili koje želite da obradujete.

Sanovnik i sanjarica – tumačenje i značenje sna – šta znači sanjati bombone? 

Kada neko u snu vidi ili pak jede bombone, on ima vrlo prijatan i ugodan doživljaj, te uživa u punoći ukusa, u raznolikosti boja, u količini bombona koje vidi ili u radosti što ima sa nekim da ih nesebično i podeli ili da osobi koju voli, ovom poslasticom izrazi naklonost ili „izjavi ljubav“.

Međutim, snovi u kojima su bombone dominantan motiv, vrlo često po sanjaricama imaju na javi i ne tako „slatku“ simboliku, te shodno situacijama i događajima u kojima se osoba „susreće“ i/ili uživa u lepoti i ukusu bombona, imaju nekada i veoma „gorku“, i/ili lošu i negativnu konotaciju u realnosti.

Sanjati kako u svom snu vidite veliku količinu bombona na jednom mestu 

Kada vi sanjate da vidite veliku količinu bombona u staklenim teglama ili „na gomili“, te su one vrlo šarene i različitih su ukusa i oblika, takav san na javi simbolizira neku veliku sreću i radost, te označava da ćete imati sasvim lepe i harmonične trenutke u porodici, ili u poslu i u ljubavi, kao i da nećete imati poteškoća sa novcem ili sa nekim nepredviđenim promenama, pa i da ništa neće uspeti da „naruši“ vaš mir, i osećaj unutrašnje ispunjenosti, zadovoljstva i velikog veselja. 

Sanjati da u snu vi jedete bombone 

Ako u snu vi jedete neke bombone koje najviše volite, bilo da su one čokoladne, „svilene“ i/ili „gumene“, takav san označava u zbilji da ćete baš u skorije vreme da postignete velike poslovne uspehe ili da se obradujete i da budete srećni i ispunjeni i u emotivnom aspektu svog života, te da vas očekuju vrlo lepi i veseli trenuci, puni harmonije i zadovoljstva, u kojima ćete da uživate i da budete sasvim opušteni i bezbrižni.

Po nekim drugim sanovnicima, pomenuti san može da implicira i osećaj rasterećenosti ili nekog postignuća na javi, te da bude rezultat vašeg ponosa i sreće, a zbog nekog postignutog cilja u koji ste uložili maksimum svoje snage, energije, truda i/ili znanja. 

Sanjati kako vidite neku osobu koja u vašem snu jede bombone 

San u kome neka osoba koja vam je poznata ili koju nikada ranije niste videli ili upoznali, jede bombone, na javi ima simboliku da ste vi na nekoga zavidni ili ljubomorni, te da želite neke ili materijalne ili duhovne kvalitete i vrednosti koje ta osoba poseduje.

Po nekim drugim tumačenjima istog sna, on ima u realnosti konotaciju da vi sebe smatrate veoma oštećenim ili „zakinutim“ za neke pohvale ili nagrade, te verujete da su vaši nadređeni ili pak one osobe koje su vam bliske i drage bile prema vama vrlo nepravedne i nepoštene, i da su vas sasvim bez razloga kritikovale, ili da su vas povredile i/ili uvredile nekim svojim postupcima, i izjavama koje vi uopšte niste zaslužili. 

Sanjati kako nekome bombone koje su lepo upakovane dajete na poklon 

Kada u snu vi nekoj osobi poklanjate bombone, te želite da je na taj način ili obradujete, ili da joj nešto „čestitate“, te da pokažete svoju naklonost, pažnju ili ljubav, takav san ima na javi značenje da se uzdate u nešto, ili da se nadate nečemu što je sasvim nerealno ili neostvarivo, te da će vam takva „sanjarenja“ doneti samo bol i patnju, i da ćete se vrlo razočarati kada ne budete uspeli da ostvarite neke svoje zamisli i velike želje koje se tiču bilo vašeg profesionalnog, ili pak privatnog odnosno emotivnog života. 

Sanjati kako vam je neko poklonio bombone kao znak pažnje 

San u kome ste vi od neke osobe suprotnog pola, na poklon dobili vrlo skupe ili lepo upakovane bombone, na javi implicira da će vam se neko udvarati ili da ćete dobiti bračnu ponudu ako ste vi već u nekoj dugoj i „stabilnoj“ emotivnoj vezi.

Dalja simbolika pomenutog sna, u realnom životu pre svega zavisi od toga, da li ste vi bombone koje vam neko poklanja, prihvatili ili ste poklon „odbili“, te je i značenje sna vrlo jasno i direktno u zbilji, pa implicira da ćete ili da prihvatite nečije udvaranje i izjave ljubavi, ili pak znači da ćete biti sasvim „hladni“ i nezainteresovani, te da vas nečija pažnja uopšte neće impresionirati, i/ili da ćete vi nekome da „slomite srce“, jer ćete njegovu ljubav i naklonost da odbijete.

Sanjati kako vam je neka nepoznata osoba poklonila „skupe“ bombone

Prema nekim sanovnicima i sanjaricama, ovakav san se može protumačiti i kao neka vaša velika pasivnost, ravnodušnost ili nezainteresovanost za bilo šta u vašem životu, te ima indiciju da ste ili sasvim nepreduzimljivi ili pak lenji i razmaženi, te da smatrate da nije potrebno da u nešto uložite rad ili trud, te da ćete sve uspeti da ostvarite „preko“ nekog drugog na koga ste se sasvim oslonili.

Takođe, san može da na javi označava, da vi imate uverenje, ili da će problemi i/ili nevolje da se „reše“ ili da nestanu „sami od sebe“, te ste vrlo „detinjasti“ kad su u pitanju neke baš realne i vrlo ozbiljne životne situacije ili okolnosti u kojima ste se našli, i mislite da će sve da „prođe“ ako vi samo „zažmurite“, i ako se pretvarate da je sve u redu. 

Sanjati kako u snu kupujete raznovrsne bombone „na meru“ 

Simbolika sna u kome vi kupujete bombone koje su vrlo lepe i šarene, te ne uspevate da se ili odlučite koje da kupite, ili kupujete velike količine bombona od „svake vrste“, na javi je loša i negativna, te označava da vas u skorije vreme očekuje neki vid materijalnih gubitaka, te da ćete da se suočite sa novčanim problemima, da ste previše „rasipni“ i da niste na vreme štedeli, i tako ste uspeli da sebe dovedete na „ivicu siromaštva“, te ćete neko vreme imati čak i velike probleme egzistencijalne prirode. 

Sanjati kako vi u snu prodajete bombone 

San u kome ste vi prodavac bombona, na javi implicira da ste vrlo pozitivna i vesela osoba, koja nikada nije „negativna“ i ima puno energije i poletnosti, te vam ni jedna obaveza „ne pada teško“ i sve u svom životu uspevate da rešite sa lakoćom, i ni jedan problem ili prepreka ne mogu da vas obeshrabre ili da vas sputaju u vašim namerama, i u ostvarenjima planova ili u postizanju uspeha.

Loading...
loading...